Никой не е работил по-усърдно – или не е достигнал

...
Никой не е работил по-усърдно – или не е достигнал
Коментари Харесай

Вътре в отчаяната и упорита битка на Брадли Купър за славата на Оскарите: От плач пред камера до споделяне на истории за голи душове, АЛИСЪН БОШОФ разкрива дивите дълбини, до които е потънала звездата Маестрото в неистовия ПЕТИ опит за злато за най-добър

Никой не е работил по-усърдно – или не е достигнал по-голяма дълбочина на персонално признание – от Брадли Купър, който е в настойчиво гонене на Оскар за най-хубав артист тази година, на петия път, когато желае. На фотографията: Той загуби Оскар през 2014 година за най-хубава поддържаща мъжка роля

Неговият филм Maestro (на снимката) за живота на композитора и диригента Леонард Бърнстейн е номиниран в седем категории и Купър, 49, води усилена акция за това несъмнено равнище на промоция за Maestro, с цел да завоюва влиятелния план преди всичко.

Една седмица по-рано тази година Netflix изпрати дарове на Maestro шоколадови бонбони, масички за кафе и винилови плочи към медиите.

Междувременно от месеци той харчи доста за билбордове из Холивуд – да не приказваме за 90 000 $ -времеви реклами „ За вашето внимание “ в комерсиалните списания, също в продължение на месеци.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР