Никой не е казал, че горното стъпало е оневинено, а

...
Никой не е казал, че горното стъпало е оневинено, а
Коментари Харесай

Цацаров: Предстоят разпити в БНР, не стоварваме вината върху "долното стъпало"

Никой не е споделил, че " горното ходило " е оневинено, а виновността е стоварена върху " долното ходило ", съобщи основният прокурор Сотир Цацаров по проблема с БНР.

Държавното обвиняване към този момент разгласи, че съгласно резултатите от направената инспекция не е имало никаква причина стратегия „ Хоризонт “ да спре лъчение, а по тази причина това прокуратурата се заема с нова, само че този път единствено на дейностите на техническия шеф в националното радио - Пламен Костов.

„ Категорично не предопределяме виновност и наказателна отговорност. Предоставяме обстоятелства, открити след 3-дневна инспекция “, увери Цацаров.

Той изясни, че на генералния шеф на радиото Светослав Костов му е поднесено съобщение за вътрешно-студийна профилактика, само че в този документ по никакъв метод не демонстрира, че ще бъде прекратено радиоразпръскването на територията на цялата страна.

„ Всичко това, което установихме, ще бъде проверявано със средствата на наказателния развой. Предстоят разпити, сравняване на документи, сравняване на информация “, напомни основният прокурор.

Припомняме, че той разпореди инспекция на ДАНС, КРС и Съвет за електронни медии, откакто на 13 септември Програма " Хоризонт " замлъкна за 5 часа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР