Никой баща, който носи съвест, не зарязва и не гони

...
Никой баща, който носи съвест, не зарязва и не гони
Коментари Харесай

Орхан Мурад: Сузанита ме изгони от вкъщи! Навъртяха ми 1000 лв. сметка за ток и избагаха

„ Никой татко, който носи съвест, не зарязва и не гони децата си от вкъщи. Пък каквито и аргументи да има!!! “. Така доведената щерка на Орхан Мурад – Александра, разяснява за първи път обществено раздора в фамилията. Тя написа дълго писмо в обществените мрежи, което дребната й сестра Сузанита популяризира по своите канали.


Гнусно

„ Дълго време си мълчах, не разясних, до момента в който връзките на фамилията ми ставаха все по-публични, а аз се молех и мечтаех да съм от най-възможно безизвестно семейство, въпреки всичко не можем да избягаме от фамилията си. Дойде ми допълнително. Най-вече фактът, че от болежка никой не си замълча. И знам какво е болката да те подтиква да приказваш с вярата някой да те разбере и да ти влезе в състояние. И въпреки всичко не е вярно. Това са персонални връзки. Всеки прави неточности. Факт. Всеки взима неверни решения в живота. Гнусно е да го разясня, само че към този момент не може и да се мълчи. Майка ми има неточности, по този начин е. Но една неточност, която не е допускала, е да съобщи индивида до себе си. Грешките на Сузи по този начин или другояче са обществено притежание. Не го е отричала. Заставала е зад тях. Поне застава зад грешките си, макар че не го е видяла като образец. Борила се е. В момента е прелестна майка. Тя просто е жертва на едно безогледно развъждане на дете “, написа Александра.

Грехове

Тя е безапелационна, че е на страната на майка си Шенай. „ Хората, които ще я плюят, през днешния ден не помнят, че добра или неприятна, тя беше непрекъснато с него. Но безусловно никой не може да разяснява какво е ставало зад затворени порти. Не мога да си изкривявам душата. В доста връзки и на него не му беше елементарно. И мен ме боли. Наричах го баща 20 година и ми липсва, тъпо, само че липсва ми. Наложи се да прекратим контакт заради прочувствения тормоз, обидите, които търпяхме. Прекрасно е, че той упреква тях. На тяхното произведение предизвикано. Той не загатва едни доста тежки грехове, които той позволи. Или както той се изрече един път, това не са грехове, това са си човешки потребности. Оставям това тук. От дребното останало почит в мен. Нямам една минимална неточност към този човек и по тази причина си разреших да разясня “, споделя още каката на Сузанита. Самата певица добави изповедта й: „ И аз ще приказвам, доста ще приказвам и ще запуша устите на доста хора! “.

Лукс

Тези думи са достигнали и до Орхан Мурад, който пожела да ги разяснява пред „ Телеграф “: „ Никого не съм гонил от вкъщи ни, в противен случай – те ме изгониха от у дома с държанието си и по тази причина излязох на квартира. Бащата на бебето на Александра я изкара на квартира, когато то се роди, и считам, че по този начин е редно, младите да си живеят настрана. Оставих Шенай и Сузанита с нейния другар да живеят на разкош, само че да си заплащат режийните. Но се оказа, че не са плащали тока и откакто са го спрели, са избягали. А аз изобщо нищо не знаех. Разбрах, когато получих покана от ЧСИ – енергийната компания ИВН ми е завела дело, осъдила ме е и ми е запорирала сметките. Над 1000 лева ми излезе номерът им. Въпреки че двамата с Шенай сме притежатели, по нотариален акт се води на мое име. Казаха да й заведа дело и да си диря парите от нея. Все още не съм завел такова. Но желая да ги прикани да млъкнат и да спрат да се занимават с мен. От предходната година сме разведени, имам си нова жена, която е прелестна, само че те и нея оплюха, без да са я виждали “.

Певецът с дневник от 10 година

Орхан Мурад разкри пред „ Телеграф “, че от 2013 година си води дневник, в който е записал по дата и час всяко провинение на роднините си. „ Мога толкоз доста неща да описвам за тях, че свят ще ви се завие, само че въобще не желая да се занимавам. Знаех си, че по този начин ще стане с това семейство, само че доброжелателно чаках Сузанита да навърши пълноправие, с цел да може сама да се оправя в живота. Все отново и моите години си вървят и имах потребност да се спася. Въобще не разясня моралния удар, който ми нанесе щерка ми – вместо да приключи учебно заведение и да бъде абитуриентка, ще ми ражда дете на 19 година Тя през днешния ден е жива с помощта на мен, че я вкарах в клиника за наркомани – оставаха й месец-два живот. Сузанита взимаше по-високи възнаграждения от моите, само че всичко отиваше по казина и дрога, аз й плащах песните и клиповете. Стигна даже до такава степен да се бие с баба си, искаше да скача от терасата. Но стига толкоз – да млъкват, че да не стигаме до съд “, добави още Краля на баладите във фолка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР