Николета Тодорова, която представи страната ни на Мис Вселена в

...
Николета Тодорова, която представи страната ни на Мис Вселена в
Коментари Харесай

Мис Вселена подкрепи Тамара Георгиева

Николета Тодорова, която показа страната ни на Мис Вселена в Лас Вегас преди дни, поддържа злощастната Мис България Тамара Георгиева, написа екран. В разгара на абсурда с избора ѝ, апелите да върне короната и журито да покаже протоколите с вота си, в обществените мрежи едвам се прокрадна информация за присъединяване на хубавата Николета на влиятелния конкурс.

„ Тамара има сексапил, само че всеки човек гледа с разнообразни очи. Аз също съм се сблъсквала с отрицателно отношение, само че може би единствено 1% от мненията са хейтърски. “, изясни пред bTV студентката по археология.

За 20 дневния си престой в столицата на хазарта тя по този начин и не пробвала шанса си в някое казино поради скромната си 19-годишна възраст.

„ Не съм пълнолетна по техен стандарт, там даже бира не мога да пия. Отидох на финала с шанс, тъй като уредниците трансформираха разпоредбите. Победителката на Мис Вселена в България, Мира Симеонова, няма навършени 18 години и аз я заместих. С представителките на общо 92 страни имахме доста подготовки, фотосесии и други задължения. Не бих споделила, че имаше някакви компликации, тъй като еуфорията и адреналинът са огромни. Почти не съм спала. “, призна русокоската.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР