Николета Лозанова стана за смях пред целия свят, след като

...
Николета Лозанова стана за смях пред целия свят, след като
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Световноизвестен дизайнер се изгаври Николета Лозанова и я закопа с едно изречение

Николета Лозанова стана за смях пред целия свят, откакто си качи фотография с рокля менте за 24 лева Тя доста прилича моделите на световноизвестния бранд Dolce&Gabbana и незабавно бе разконспирирана от дизайнера на марката. Стефано Габана не се понрави и незабавно сряза Лозанова като написа под фотографията й, че е срамотия да носи ментета на неговите рокли. Николета път сбито опита да изясни, че той е муза за всички български дизайнери, само че май към този момент беше късно. Срамът, който ще бере ще се помни дълго.

За никого не е загадка, че Николета е рекламно лице на... съвсем всичко! Тя промотира енергийни питиета, детски колички и един звук марки за облекла, само че не какви да е, а ментаци.

След като Ни Ло взе участие в рекламно видео към спортна сбирка на любимеца й Филип Плейн, не се очакваше да падне до там, че да популяризира облекла, които имитират оригинали. Феновете й също са разочаровани и даже някои си разрешават по-остри мнения. Обвиниха я, че за следващ път е изложила страната ни и то на международно равнище.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР