Николета Лозанова потвърди информацията, че е претърпяла инцидент. Тя пусна

...
Николета Лозанова потвърди информацията, че е претърпяла инцидент. Тя пусна
Коментари Харесай

Николета с шина след инцидент

Николета Лозанова удостовери информацията, че е претърпяла случай. Тя пусна фотография в персоналния си профил в обществената мрежа, на която се вижда, че левият й крайник е с шина, а това поставя под голям въпрос присъединяване й във "ВИП Брадър ".

Плеймейтката е претърпяла случай и е изкълчила глезена си. Изгората й - футболистът Николай Михайлов, незабавно е закарал половинката си в болница, където лекарите се заели да й окажат първа помощ, написа "Блиц ". Не е ясно какъв брой време НиЛо ще би трябвало да носи шината и дали тази й контузия няма да попречи на влизането й в Къщата на "ВИП Брадър ".



Брюнетката е спрягана за гвоздея на тазгодишното шоу и продуцентите са напряко в суматоха, осъзнавайки, че предаването им може да започва без огромната си звезда. Бившата водеща на "Папараци " от години е примамвана да влезе в риалитито, само че постоянно без триумф. Тази година обаче изискванията, които са й препоръчани, са доста преференциални. Освен финансовите облаги, които съгласно шушукания на осведомени възлизат на четвърт милион, хубавицата ще получи властта да е кралицата на Къщата. Както се споделя - тя ще коли и беси и ще има достойнството да взема решение ориста на останалите си съквартиранти.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР