Николета Лозанова отново попадна в епицентъра на скандала. Красавицата за

...
Николета Лозанова отново попадна в епицентъра на скандала. Красавицата за
Коментари Харесай

Цензурираха реклама заради Николета

Николета Лозанова още веднъж попадна в епицентъра на абсурда. Красавицата за следващ път се оказа бодил в очите, или по-точно в ушите, на почитатели, които в съответния случай се явяват като слушателска публика на няколко от най-известните български радиа .

Става дума за реклама на компания за разчистване с присъединяване на именитата брюнетка. Аудио изявата на Лозанова съумя да провокира поредност от недоволства, идващи от страна на фенове на цяла медийна група радиа.

Колко пари ще завоюва новата плеймейтка?

Че е зародил някакъв проблем, алармира във Facebook профила си притежателят на компанията – Даниел Бачорски, трогнал хиляди фенове с присъединяване си в риалити предаването на Нова телевизия „ Шеф под прикритие “. Бизнесменът пусна и видео фрагменти, от които излиза наяве какво тъкмо е наличието на рекламата – неколкократното повторение от устата на Ни Ло на имената: „ Николета Лозанова. Бонанза Бачорски “.

Ето какви разяснения направи Даниел Бачорски за абсурда, както и аргументите, заради които въобще е зародил подобен:

„ Скъпи другари, ползватели, жители, радиослушатели и секакви нагреватели. Днес получавам позвъняване от Групата с радиата:
- Дани, здравей.
Извинявай, но би трябвало да ти го кажа - толкоз недоволства имаме от рекламата с Николета Лозанова, че счупихме всички върхове! Мисля, че някой ще възпламени радиото и ще би трябвало да те помоля да я спрем!
- Добре де, не разбирам. В рекламата не се крещи, не е нахална и дразнеща. Какво тъкмо нервира слушателя в спокойния звук на Николета Лозанова.
- Мисля, че я ненавиждат.
Сега мисля да създадем една телевизионна реклама с Николета, в която да стои по бански с настръхнали зърна и да е на екрана от самото начало в непосредствен физически проект.
Да текат и мъжки, и женски лиги и да има фамилни кавги всяка вечер “.

Алисия подкара алено "Порше "

Часове откакто написа това, Бачорски посочи, че в ефира на въпросните радиа още веднъж тече рекламата на въпросната компания, само че напълно друга и с различен глас зад кадър, написа ХотАрена.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР