Николета Лозанова може да е сериозно обвързана жена, но това

...
Николета Лозанова може да е сериозно обвързана жена, но това
Коментари Харесай

Николета Лозанова показа пищната си гръд в дискотека, мъже я налазиха

Николета Лозанова може да е съществено обвързана жена, само че това не я стопира да пътува сама и да купонясва. Плеймейт №1 у нас участва на див ваучър в София, на който реши да изложи огромните си придобивки, с цел да ги огледат всички присъстващи.

Виж още: Честито! Тина и Миро от " Един за различен " оповестиха неповторима вест и демонстрираха първата снимка 

 Instagram

Сами виждате НиЛо на фотото горе, което приказва задоволително за себе си. Инфлуенсърката, която стана и авторка неотдавна, съумя да предизвика всички мъже в заведението. Не е ясно дали Ники Михайлов е участвал на купона, само че едно е несъмнено - много са мераклиите да поканят на среща Лозанова.

Виж още: Грижите стартират! Ето какво се случва със Сузанита и Матиас и по кое време се връщат у дома

Топ брюнетката другояче се готви към този момент за коледните празници. Последователите ѝ чакат нови блестящи визии, само че и пътешествия. Не е ясно дали и къде НиЛо ще пътува в осващите месеци до края на турболентната 2022 година, само че е съвсем несъмнено, че ще има първокласни преживявания. 

Виж още: Палавата Снежанка: Най-татуираната в Разград сподели прелестите си без позор

Когато Николета не снима и не се прави на писателка, гледа щерка си Никол. Наскоро тя показа стори, от което стана ясно, че дребната се занимава съществено със спорт. За да пораства здрава и с съвършени пропорции като на мама, наследничката към този момент е подложена на тренировки и прецизен хранителен режим. Досега Никол беше много глезено дете, само че е време да порасне и да не помни за нездравословните, само че вкусни изкушения.

Виж още: Застудя и стегнаха багажите: Ина Гаярди и Венелин Кондаков пръснаха хиляди за нова екскурзия 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР