Николай НенчевПоздравления за ДБ, че ще предложат точка първа в

...
Николай НенчевПоздравления за ДБ, че ще предложат точка първа в
Коментари Харесай

С предложението за оръжие на Украйна, да се постави и въпросът за имотите на руските граждани у нас

Николай Ненчев

Поздравления за Демократична България, че ще предложат точка първа в дневния ред на новото Народно събрание даване на оръжие за Украйна!

Предлагам точка втора, да е цялостна и обстоятелствена инспекция на всички недвижими парцели притежавани от съветски жители, които съгласно разнообразни източници са към 500 000 хиляди! И в случай че се окаже, както допускам, че са на лица свързани директно или индиректно с генералитета и висшия офицерски състав на Руската войска, или на такива, които имат необоснован (корупционен) генезис, да бъдат национализирани!

Тези парцели би трябвало да бъдат продадени на пазарни цени от български фонд и средствата получени от тях да бъдат в помощ на Украйна! И вярвайте ми, тази помощ ще бъде несравнимо по-голяма и скъпа от помощта, която ще окажем с оръжие! Пък и дано схванат съветските жители, за какво армията им е сериозно недофинансирана и къде са отишли парите им!

И като се замисля, за какво пък, поради непосреден интерес за националната ни сигурност, точка втора да не стане първа, като и двете бъдат препоръчани дружно!?
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР