Николай Нанков, водач на листата на ГЕРБ - СДС в

...
Николай Нанков, водач на листата на ГЕРБ - СДС в
Коментари Харесай

Николай Нанков представи листата на ГЕРБ - СДС в Ловеч

Николай Нанков, лидер на листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в Ловеч, показа кандидат-депутатит от нея във Facebook.

 

" Отборът на ГЕРБ-СДС за област Ловеч. Отлично познавате хората на фотографията. Някои сме с ГЕРБ-СДС от години, други са млади, само че към този момент познати лица.
Николай НАНКОВ, Ирина МИТЕВА, Петко ПЕНКОВ, Иван ГРЪНЧАРОВ, Любомир БАНЧЕВ /СДС/, Иван ЦВЕТАНОВ, Андриана МЛАДЕНОВА и Цветелина БОРИСОВА. Средна възраст на тима - към 44 години. Активни и потвърдени в специалността си хора, които се ангажираме, в случай че получим доверието ви, да дадем своя принос за постоянна България още веднъж с номер 2 в бюлетината. Вие, нашите работодатели, можете още веднъж да извършите ГЕРБ-СДС в област Ловеч първа политическа мощ. Това е значимо не за нас, значимо е за България. За да се възстановява политическият живот, да се сформира постоянно държавно управление, да се успокоят цените, да се върне разговорът, да стартира още веднъж построяването на значимите за хората обекти. Ние сме потвърдили, че рецесиите ни активизират да съумяваме. Гласувайте с номер 2, с цел да успеем дружно! ", написа Нанков в обществената мрежа.

 

 

 

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !      
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР