Николай Михайлов рядко се появява на вратата на Левски и

...
Николай Михайлов рядко се появява на вратата на Левски и
Коментари Харесай

Николай Михайлов разширява бизнеса си

Николай Михайлов рядко се появява на вратата на Левски и очевидно има много време да развива заниманията си отвън терена. Вратарят все по-яростно навлиза в бизнеса със заведения и възнамерява да направи цяла верига.

Синът на Борислав Михайлов отваря втори бар тези дни, научи " България Днес ". След триумфа на този въз основата на националния тим в Бояна в този момент Никито нападна Меката на нощния живот в София - Студентски град. Заведението му се намира в самия център на квартала и няма по какъв начин да остане неусетно. То е от вида Lounge Bar. Освен храна ще предлага и селекция коктейли. Очаква се да има и тематични музикални вечери. Самият вратар и Лозанова живеят в близост оттова.

Подобно на бар-ресторанта в Бояна и този ще бъде поверен на доверения на Ники и Николета - началник Боби Серафимов. Той от години е персоналният готвач на Михайлов. Мениджър е на заведението въз основата на националите от самото му разкриване.

Ники е екипът му към този момент са подготвени с всичко към построяването на ново начинание. Ресторантът е обзаведен, личният състав нает. В най-скоро време следва формалното му разкриване. Най-вероятно на имения ден на Ники и Николета - Никулден.

То сигурно ще събере много ВИП персони освен от спорта. За да може да се оправи с условията на постоянно будния Студентски град, ще работи всеки ден от 8 до 2,00 часа.

Очаква се цените в него да са по-скромни от тези в Бояна, защото е ориентиран към младежите, които следват.

Михайлов се надява заведението да е сполучливо колкото това въз основата на националния тим. Първият му бар-динър работи към този момент 2,5 години. Въпреки уверенията първоначално, че няма да е налично за външни лица по време на лагерите на представителния тим, това по този начин и не се случи. Заведението е отворено за гости даже и тогава.

Има хора, които се чудят и дали ресторантът в Бояна ще продължи да работи и след оставката на Борислав Михайлов. Поне на този стадий няма индикации, че синът му счита да се раздели с ресторанта си въз основата. Той към този момент разгласи офертите си за новогодишните празници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР