Николай Колев-Босия, който вече 81 дни е в гладна стачка

...
Николай Колев-Босия, който вече 81 дни е в гладна стачка
Коментари Харесай

След оставката на Московски: Босия е прекратил гладната си стачка

Николай Колев-Босия, който към този момент 81 дни е в гладна стачка с искане за оставката на транспортния министър Ивайло Московски, през днешния ден приключи митинга си. Това удостоверил самият той пред " Дневник ".

" Пия първия си чай с лъжичка мед, направих си го след новината за оставката ", споделил Колев. Той стартира митинга си на 13 юни с искане на оставката на транспортния министър Ивайло Московски, а в следствие добави и още претенции за оставки в транспортния бранш.

Той добавил, че дейностите му няма да спрат дотук, а ще продължи с самодейностите за преустановяване на корупцията на всички равнища.

По-рано стана ясно, че министърът на превоза Ивайло Московски, министърът на районно развиване Николай Нанков и министърът на вътрешните работи Валентин Радев са подали оставките си. По думите на вътрешния министър Радев по този метод ще понесат политическата отговорност за трагичния случай край Своге. В последния ден на август Бойко Борисов изиска оставките на министрите Московски, Нанков и Радев поради нещастието край Своге в събота.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР