Николай Киров-Белия вече е започнал работа по зимната селекция на

...
Николай Киров-Белия вече е започнал работа по зимната селекция на
Коментари Харесай

Белия набелязал четирима чужденци за Берое

Николай Киров-Белия към този момент е почнал работа по зимната селекция на Берое. Тя ще е от изключително значимо значение за стабилизирането на отбора с оглед слабото показване през есента. През втория дял на шампионата старозагорци ще се борят за своето оцеляване в елита, а то минава и през укрепване на състава. Белия към този момент има набелязани четирима играчи, които упорства да бъдат взети в Берое. Става дума за задгранични футболисти, които влизат във финансовата рамка на клуба, написа " Котаспорт ".

В момента отборът на Берое не е добре уравновесен и има извънредно доста пробойни. На процедура Киров сега няма централен нападател след травмата на Калоян Кръстев, а Луизиньо е под всякаква рецензия.

Киров сигурно ще желае и да се раздели с няколко играчи, които сега са единствено фигуранти в състава на Берое и се водят по лист, само че на процедура не играят, откогато той дойде в Стара Загора.

Всичко това демонстрира, че заралии ще имат потребност от нова сериозна селекция през зимата. Наставникът към този момент има набелязани четирима играчи, които упорства да бъдат взети в клуба. Междувременно той прави двустранни игри през последните седмици за да види и още футболисти, които идват на проби в Берое.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР