Николай Желязков ще промени част от схемата на игра на

...
Николай Желязков ще промени част от схемата на игра на
Коментари Харесай

Ники Желязков променя схемата на игра на Нефтохимик

Николай Желязков ще промени част от схемата на игра на Нефтохимик. Бившият централен блокировач на националния ни тим дойде предходната седмица в България и след единствено 2 часа изведе бургазлии до победа над Марек в Дупница с 3:2 гейма. Днес той ще има доста по-тежка задача - с домакинство на Олимпиакос от 1/4-финалите за Купата на CEV. Двубоят е от 18:30 часа в зала „ Младост”.

„ Всичко стана доста бързо. Аз с господин Томов подкрепям отлични връзки и той ми се обади след загубата от Добруджа. Така се стекоха събитията, че аз имах проблеми в Румъния и се озовах тук. Ситуацията не е добра, няма какво да се лъжем. Предвид класирането ни е ясно, че има неща, които би трябвало да променим. Едно от тях е рокада на местата на двете четворки – Георги Петров и Ален Джорджевич. Трябва да оправим посрещането си, с цел да може да зареждаме човек като Георги Братоев с положителни топки, а оттова да улесним цялата си игра. Имаме капацитет, имаме качества, само че ни чака доста работа”, сподели пред „ Тема Спорт” Желязков.


Относно мача с Олимпиакос довечера той добави: „ Ясно е, че Олимпиакос е любимец. Аз съм бил три години там, чудесно познавам ситуацията. Това е най-силният тим в Гърция, несъмнено е европейски гранд. Нямаме някакво обвързване да спечелим, тъй като съставът им е в действителност впечатляващ. Все отново да не забравяме, че и Тошко Алексиев играе там. Но ще се опитаме. Ще дадем всичко от себе си пък ще забележим какво ще стане. Един добър резултат за нас може да промени доста неща в сблъсъка”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР