Николай Хаджигенов даде интервю пред „Марица“, преди да излезе в

...
Николай Хаджигенов даде интервю пред „Марица“, преди да излезе в
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов пред Марица: Василев и Петков са изключ...

Николай Хаджигенов даде изявление пред „ Марица “, преди да излезе в дълго чакана почивка до понеделник. Адвокатът, който записва дружно с Арман Бабикян придвижването „ Ние идваме “, показа, че не е почивал от над година и половина.

- Г-н Хаджигенов, планът „ Василев-Петков “ е разгласен публично, по какъв начин гледате на него? И бихте ли работили дружно?

- Ще стартира в обратна посока - да, изрично бихме работили. Второ, виждам извънредно позитивно на плана. Като на всеки почтен и честен човек, който желае да влезе в политиката.

- Последното беше сложено под подозрение от някои политически сили?

- И аз съм гей до сряда, след това имам любовници, най-после взимам пари от олигарси. Защо би трябвало да доказваш, че нямаш сестра на Околовръстното, когато въобще нямаш сестра.

- Гражданството на Кирил Петков и изключително назначението на Румен Спецов от страна на Василев имам предвид най-много?

- Честно, направи ви усещане, че Асен Василев замълча единствено по тематиката със Спецов. Но евентуално и аз бих го направил. Първо, тъй като не са до дъно изяснени събитията към тази компания. А и в последна сметка, Спецов е назначен от Василев. Но не може да отговаряш вместо всеки собствен зависещ. За всеки непознати мръсни гащи, извинете за " френския ".

- Има ли партия, която може да е носителят на този план?

- О, повярвайте, изборът е голям. Откакто обявихме нашия план с Бабикян, дневно ни звънят по няколко партии. За предните избори имахме един лист с 20 изцяло чисти партии, подготвени да работим дружно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР