Николай Бареков разби шуробаджанашката схема на министър-председателя Кирил Петков и

...
Николай Бареков разби шуробаджанашката схема на министър-председателя Кирил Петков и
Коментари Харесай

Николай Бареков разби шуробаджанаците на Просто Киро, схемите му с Лидл и нулевата му корупция: Ще се краде, яко ще се краде, докато нанкате до студените радиатори вкъщи

Николай Бареков разруши шуробаджанашката скица на министър-председателя Кирил Петков и роднинския му кръг във властта, в който от през вчерашния ден по стичане на събитията попадна и човек на " Лидл ".

Това се случи, слезд като вицепремиерът по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев назначи дългогодишния управител на хранителната верига Георги Николов за изпълнителен шеф на Агенцията по публични поръчки.

Официално известие за назначението излезе в уеб страницата на Агенцията по публичните поръчки.

Какво е общото сред Просто Киро и " Лидл "? Това, че от няколко дни веригата предлага в обектите си съмнителните провиотици на родния премиера, дори ги популяризира и в брошурата на магазина.
свързани новини34849на 02.02.2022
Ето какво написа по тематиката Бареков във Facebook:

Как се краде по " харвардски " от публични поръчки? От елементарен самозванец един клоун става министър председател и шефът на " Лидъл " внезапно му пуска за продажба на първия рафт съмнителния пробиотик, който " създава " от моркови, а Опра Уинфри го " рекламирала ", но без да подозира.
Фокус - мокус!

И ортакът му Асенчо, по стичане на събитията министър на финансите, назначава за началник на Агенцията за публични поръчки същия началник на комерсиалната верига, който продава пробиотика на премиера Кирчо. В името на " нулевата корупция " роднинският бизнес кръг се затваря. Ще кажете, но те са от Харвард, вършат бизнес. И ще сте прави.

За Простото Киро П., Асен Василев и за новия им началник на АОП Г.Н. от супермаркетите всичко е бизнес, няма политика, в случай че демагогията и лъжите за балъци не е политика.

Конфликт на ползи? Премиерът, супер вицепремиерът по финансите и техните кумци семейство Лорер ще вършат публичните поръчки, а техният бизнес - съдружник Г. Н. от Агенцията за публичните поръчки ще им ги управлява и всичко ще е тъкмо.

Що ли пък са им на тях инхауси като си имат лична Агенция за легализиране на пунта-мара публичните поръчки. А дали да не ги ревизира за спор на ползи при тези лъжливи схеми КПКОНПИ? Може и да може, но тя е пред закриване. Като я открият отначало, Кирчовците ще си назначат някой различен от родата, с цел да ги " управлява " по какъв начин ще крадат.

Шуробаджанашкият кръг на Харвардските измамници се уголемява дифузно, до момента в който народът спи. Събудихте ли се? Останаха ли #БудниБългари или публицисти?

Ще се краде, крепко ще се краде по схемите на Харвардските измамници, до момента в който нанкате до студените радиатори у дома! ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР