Николай Банев трябвало да прекъсне почивката си заради поредното съвещание

...
Николай Банев трябвало да прекъсне почивката си заради поредното съвещание
Коментари Харесай

Изплува Най-Черната Тайна На Николай Банев, За Която Малцина Знаят! Олигархът Е Убил Човек!

Николай Банев трябвало да прекъсне почивката си поради следващото заседание в София. На 19 февруари 2000 година на път от Сливен за столицата край гара Яна олигархът попада във верижно меле. Той се опитал да избегне удара, само че не съумял, защото се движил с превишена скорост. При опита си да избегне удар с към този момент авариралите коли той блъска човек в спешната лента. За страдание блъснатият човек умира на място. Той е бил един от пасажерите от автомобил, участващ в мелето.

В колата е пътувала и починалата брачна половинка на олигарха Дочка Банева. А на задната седалка са били двама от чиновниците на Банев – татко и наследник, работещи в завода в Сливен. Те пътували с милионера, защото имали спогодба с него да създадат ремонт на къщата на втората му брачна половинка в Сливен.

Работниците трябвало да уточнят с Николай Банев детайлности около ремонта. Но те, както и брачната половинка на предприемача потърпевши тежко. В продължение на няколко месеца се възстановявали в столична болница.

Николай Банев признал пред прокуратурата виновността си за случая и се разминал единствено с условна присъда. Той е от хората, които не дават елементарно пари. Но в последна сметка броил солидна сума на околните на починалия, защото всекидневно вдигали кавги в централата на сдружението му в столицата.

Запознати настояват, че преди да седне зад кормилото във съдбовния ден олигархът използвал солидно количество наркотични субстанции, написа „ Уикенд “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР