Николаос Цитиридис съобщи, че bTV спира шоуто му след 4

...
Николаос Цитиридис съобщи, че bTV спира шоуто му след 4
Коментари Харесай

Ето кой заема мястото на Цитиридис в bTV

Николаос Цитиридис заяви, че bTV стопира шоуто му след 4 години. " Край! ", тази дума използва той, с цел да е ясно, че не става въпрос за трик или някаква смешка. Шоуто ще има своето последно издание идната седмица, с което водещият и екипа му ще си кажат сбогом със феновете.

Реакциите на тази вест се оказаха много разнопосочни.

" Браво! Явно БТВ можело да мисли понякога ", " Това трябваше да стане още след първото предаване ", " В 7/8ми има място… ", такива са късите реакции на тези, които не харесваха Цитиридис и шегите му. Те не са по никакъв начин малко. Някои, които се радват, че мястото на шоуто му се отваря за нещо по-забавно и забавно, са по-изчерпателни.

" Шоуто на Цитиридис мога да го сравня с яденето на наденици от вида наблъскани с кожа и копита. Ядеш тъй като си гладен, само че по-късно ти остава противен усет. Та и това предаване, огромен звук, само че не разбираш защо въобще си го гледал. Изгледала съм най-вече 3-4 излъчвания, всякога със същото възприятие на неприятно изгубено време ", гласи различен от мненията в мрежата.

Разбира се, версиите за това кой ще заеме мястото му, са доста и занапред ще се развихрят. Една от тях е, че това ще е самият Къци Вапцаров. А съгласно друга ще забележим на негово място продуцентите в bTV Иван и Андрей.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР