Николаос Цитиридис от няколко години е известно в цяла България

...
Николаос Цитиридис от няколко години е известно в цяла България
Коментари Харесай

Разтърсващо: Цитиридис с брутални думи към баща си, който го е изоставил!

Николаос Цитиридис от няколко години е известно в цяла България лице. Преди това обаче малко на брой знаят, че е живял мъчно и е почнал да работи от 16-годишен. За да оказва помощ на родителката си, баба си и дядо си, които действително са го отгледали. Защото родният му татко си бил камшика и го зарязал, още като малко дете.

До петата си година Цитиридис е живял в Атина, след това се преместили тук. Той самият не крие, че е расъл без индивида, на който дължи появяването си на света, само че пък и декларира, че не страда ни минимум от този факт.

" Защо ми е този човек?! Какво ми е дал, че да ми липсва и да нуждая се от него?! Нито желая да го видя, ни да го чуя! Той е този, който няма наследник като мен и няма да разбере това благополучие. Но пък е направил и нещо хубаво - това нещо, от което съм се появил. Пак добре ", сподели Николаос. А думите му може да се сторят на някого брутални, само че са правдиви.

Цитиридис е работил какво ли не, даже като момче за всичко, само че в този момент се радва, че ориста му се е усмихнала. " То просто по този начин не става, работа би трябвало. А Николаос е ефективно момче, не се плаши от труд и ето, че животът му се отблагодари. Жалко за оня, който не става освен за татко, само че и за човек ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР