Никола Илиев вкара четири гола за тима си Интер (Милано)

...
Никола Илиев вкара четири гола за тима си Интер (Милано)
Коментари Харесай

Българин вкара 4 гола за Интер в Младежката шампионска лига

Никола Илиев вкара четири гола за отбора си " Интер " (Милано) в Младежката шампионска лига - 4:2 срещу  " Виктория " (Пилзен). Роденият в Русе 18-годишен нападател се разписа в 23-ата, 34-ата, 65-ата и 77-ата минута.

Победата беше извънредно значима за младите очаквания на " нерадзурите ", водени от Кристиан Киву. С трите точки те математически си подсигуряваха 2-ата позиция в група С и към този момент са участници в плейофите напролет.

Българският национал, който е младеж на " Ботев " (Пловдив), откри резултата в 23-тата минута, откакто получи топката след подаване на Бонавита. 11 минути по-късно роденият през 2004 г. техничар удвои преднината с решаващата асистенция на Григар, а 9 след началото на втората част Фонтанароса си вкара автогол след осъществяване на фаул от Сойка и върна очакванията на чехите.

Но Илиев беше безусловно неукротим и оформи хеттрика си в 65-ата минута след композиция с Пеламати. Чешкият полузащитник в състава на домакините Самуел Григар продължи с отличното си показване и подаде на българския си съотборник в 77-ата за 4:1, до момента в който Дабани оформи крайния резултат пет минути преди края.
Силни изяви и за Мартин Георгиев в " Барселона "
В другата среща от Младежката шампионска лига българският бранител Мартин Георгиев (роден 2005 г.) записа дебют при 3:2 за " Барселона " против " Байерн ". Той игра през целия мач и получи високи оценки за представянето си в центъра на защитата на Барса.

Мартин се причисли към " Ла масия " от школата на " Славия " преди няколко месеца и бързо си проправи път като титуляр в своята групировка.

А за разлика от мъжкия си тим, юношите на " Барселона " са безапелационни спечелили в групата с 13 точки, пред " Интер " със 7, Виктория (Пилзен) с 4 и " Байерн " - 3.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР