Никол Станкулова и Йордан Йовчев са последните звезди, които затварят

...
Никол Станкулова и Йордан Йовчев са последните звезди, които затварят
Коментари Харесай

Никол Станкулова и Йордан Йовчев затварят звездната селекция посланици на Sofia Open 2023

Никол Станкулова и Йордан Йовчев са последните звезди, които затварят селекцията от посланици на SOFIA OPEN 2023.

В тази роля тази година дебютира Никол Станкулова. Чаровната дама продължава традицията NOVA да имат своя специфичен дипломат. В особено видео преди SOFIA OPEN 2023 Никол направи прогноза за конкуренцията, а също показа вълнението си от това, което следва, като сигурно ще следи с интерес по какъв начин международните тенис звезди се борят по пътя към трофея в София до 11 ноември.

Най-добрият ни гимнастик, шесткратен участник и притежател на четири медала от Летни олимпийски игри Йордан Йовчев и тази година продължава да бъде дипломат на SOFIA OPEN. Четирикратният международен първенец по спортна гимнастика е ревнив обожател на тениса, практикува го, а даже преди време показва уменията си с ракета на синия корт.

Така публично приключи селекцията на звездния тим посланици на SOFIA OPEN 2023 като в нея влизат Никол Станкулова, Цветана Пиронкова, Поли Генова, Маги Джанаварова, Юлиан Вергов, Ненчо Балабанов и Йордан Йовчев.

Припомняме, че в първите три дни (4,5,6 ноември) мачовете ще бъдат зала " София ", а от 7 до 11 ноември срещите ще бъдат в " Арена София ". Билетите са в продажба в мрежата на eventim.bg в цялата страна, както и в партньорската мрежа в цяла България:

- на касата на " Арена София ",

- в билетния център на НДК,

- на касата с удължено работно време в The Mall в София,

- в бензиностанции OMV,

- Всички книжарници Orange,

- Технополис,

- Usit Colours,

- Български пощи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР