Никол Шерцингер разкри, че страда от фобия от изоставяне, след

...
Никол Шерцингер разкри, че страда от фобия от изоставяне, след
Коментари Харесай

Бивша на Гришо сподели свой страх, останал от детството

Никол Шерцингер разкри, че страда от уплаха от занемаряване, откакто биологичният ѝ татко я " напусна като дете ". Хавайският татко на някогашната певица от групата " Pussycat Dolls "  – Алфонсо Валиенте, си потегля от Никол и майка ѝ Розмари Еликолани, когато тя била едвам на три години.

Макар че 45-годишната Никол израства с любящия си втори татко Гари Шерцингер, който я осиновява като дете и тя носи семейството му, певицата признава, че изоставянето към момента я преследва.

Говорейки в подкаста " Как да се провалим с Елизабет Дей ", Никол сподели: " Определено имам проблеми с изоставянето и това е, тъй като биологичният ми татко ме заряза, мисля, че когато бях на три. Не смятах, че в миналото това ще ме засегне, само че допускам, че някак ми е повлияло. Така че сигурно имам лични страхове по отношение на това ".

Тя също по този начин има по-малки полусестра и полубрат, които са деца на нейната майка, само че имат разнообразни татковци.

" Имам в действителност мощни проблеми с изоставянето, което обаче е прелестно за моята героиня Норма. Тя има голям боязън от занемаряване. Чувства се толкоз изоставена в живота си, толкоз празна, толкоз самотна. Сякаш това е  роля, която е предопределена да бъде изиграна от мен някой ден ", сподели Шерцингер.

Тя за триумфа си с " Pussycat Dolls ": " Беше полуда, бях толкоз млада. Всички бяхме толкоз млади и моят невротичен мозък просто в никакъв случай не се изключваше. Така че в действителност не съм живяла в сегашното ", написа tialoto.

" Мисля, че това беше най-големият ми неуспех тогава. Винаги съм мислила за бъдещето: Кой ще е идващият ни шлагер? Как можем да създадем дадена ария по-добра? Какво ще вършим по-късно? ", спомни си още тя за пика на кариерата си с групата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР