Никол Кидман не разрешава на дъщерите си да имат профили

...
Никол Кидман не разрешава на дъщерите си да имат профили
Коментари Харесай

Вижте защо дъщерите на Никол Кидман нямат профили в социалните мрежи

Никол Кидман не позволява на дъщерите си да имат профили в обществените мрежи. Актрисата отглежда две деца дружно със брачна половинка си Кийт Ърбан. Двете девойки - 12-годишната Сънди и 9-годишната Фейт към този момент се молят на звездната си майка да им разреши да си създадат профили в Инстаграм. Никол Кидман обаче е изрично срещу.

" Не съм доста осведомена с технологиите. Много ми е мъчно да проследявам всички новости в мрежата. Да, моята 12-годишна щерка е нетърпелива да влезе в този виртуален свят, има някакво неустоимо увлечение към него. Но няма да оставя децата ми да седят в Инстаграм. Искам да спася моите девойки от неприятни мнения и да запазя самочувствието им. Мисля, че доста родители биха се съгласили с мен “, споделя Кидман.

Самата тя също се пробва да не обръща внимание на слуховете. Актрисата не чете пресата, тъй че се усеща в естетика със себе си и света.

" Невероятна наслада е да дисциплинирам такива прелестни дребни дами. Всеки ден откривам нещо ново в тях. Обичам ги! ", споделя звездата.

Кидман има и две деца, които осинови по време на брака си с Том Круз -Бела, която е на 27 години и 25-годишният Конър. Сега актрисата не поддържа връзка с някогашния си брачен партньор и с по-големите си деца заради тяхната пристрастеност към сциентологията.  

Сциентологията е система от религиозни вярвания и метафизичен хрумвания, учредена в САЩ от писателя Лафайет Роналд Хъбард през 1952 година. Тя изповядва комбинация от просвета и нематериалност, като има вяра в безсмъртието на духа и подобряването му на Земята. Идеята за парадайс и пъкъл не съществува. През 1996 година сектата подема скъпоструваща рекламна акция, като изпраща образец от книга за историята и активността си до всички библиотеки, сенатори и до голям брой основни институции и медии. Известни " звезди “-сциентолози, като Том Круз, Джон Траволта и други, са също дейни пропагандатори.

От 1991 до 2001 година Никол Кидман е омъжена за Том Круз. Двамата имат две осиновени деца.

От 2006 година Никол е щастливо омъжена за кънтри артиста Кийт Ърбан. Двамата имат две биологични деца, като първото – Съндей Роуз, Никол ражда на 41 години. Четвъртото ѝ дете – Фейт Маргарет, се появява на бял свят две години по-късно, балгодарение на сурогатна майка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР