Никол Кидман е горда майка на четири деца. Две -

...
Никол Кидман е горда майка на четири деца. Две -
Коментари Харесай

2 от Том Круз и 2 от Кийт Ърбан - всичко, което знаем за четирите деца на Никол Кидман

Никол Кидман е горда майка на четири деца. Две - Бела и Конър, споделя с някогашния си брачен партньор Том Круз, а другите две - Съндей Роуз и Фейт Маргарет, с Кийт Ърбан, за който е женена от близо две десетилетия.

Кидман става майка за първи път през 1993 година, когато с тогавашния й брачен партньор Круз осиновяват Бела. Няколко години по-късно двойката приветства в фамилията сина си Конър. Въпреки че Кидман и Круз се разделят през 2001 година, през 2008 година тя споделя пред Elle, че децата им са отгледани " измежду доста обич ".

" Те са великодушни, благи и работливи ", споделя по-късно Кидман. " И това са черти, които обичам да виждам в децата си. "
 Снимка 625681
Източник: Instagram / _hotcruise

След като се разделя с Том Круз, на 25 юни 2006 година актрисата се омъжва за Кийт Ърбан. Две години по-късно се ражда и първата им дъщеря Съндей Роуз. През 2010 година на бял свят се появява и по-малката й сестра Фейт Маргарет.

Никол Кидман, която не крие проблемите си със забременяването, споделя пред Marie Claire Australia през 2021 година, че постоянно е желала огромно семейство. " Бих се радвала на 10 деца ", споделя тя. " Обичам майчинството, обичам децата: те са странни, занимателни и чисти. "

През 2020 година пък актрисата изяснява пред Glamour U.K. по какъв начин " избира децата пред възрастните ". " Забавно е, тъй като намирам тяхната вероятност за не толкоз тежка. Това те поставя на тяхното по-детско и хубаво място. Мога да се оправя с нещо такова, тъй като то може да е мимолетно. Не е нужно да се трансформира в голяма тежест. "  
 Снимка 592587
Източник: GettyImages

Докато държи децата си надалеч от светлината на прожекторите, Кидман постоянно приказва за семейния си живот през годините. Двете й по-малки дъщери даже се появяват, въпреки и виртуално, дружно с майка си на Златните глобуси през 2021 година

От всичко, което е споделила за това да бъде майка, до най-сладките й моменти с децата й, ето какво би трябвало да знаем за четирите деца на Никол Кидман: Бела, Конър, Съндей и Фейт.

Бела Кидман Круз (30 г.)

Кидман и Круз осиновяват щерка си Изабела Джейн малко след раждането й в Маями на 22 декември 1992 година

" От момента, в който Том и аз се оженихме, желаех да имаме бебета ", споделя Кидман пред Vanity Fair през 2007 година " И загубихме бебе рано, тъй че това в действителност беше доста травматично. Тогава осиновихме и нашата дъщеря Бела. "

Въпреки че израства с татко си в Бевърли Хилс, Изабела остава отвън светлината на прожекторите. Завършва Академията за грим и прическа Delmar в Западен Лондон, преди да се насочи към кариера в модата.

Процъфтяващата дизайнерка стартира работа за Holmes and Yang - стилната линия на някогашната брачна половинка на Том Круз, Кейти Холмс. През 2018 година Бела Кидман Круз стартира своя лична линия, BKC (известна още като Bella Kidman Cruise), продавайки тениски, украсени с нейни лични рисунки.

През 2015 година се омъжва за английския съветник по информационни технологии Макс Паркър и макар че нито един от нейните известни родители не присъства на сватбата, се твърди, че Том Круз е оказал помощ, като е подкрепил финансово събитието, до момента в който източник на Кидман споделя пред People, че тя е " доста щастлива за Бела ".

Въпреки че не качва доста свои фотоси в обществените мрежи, Бела поддържа интензивно наличие в Instagram, като постоянно разгласява фотоси на своето изкуство, заедно с някое инцидентно селфита. През март 2023 година тя се похвали с новата си прическа. 

Конър Круз (28 г.)

Кидман и Круз осиновяват второто си дете Конър незабавно след раждането му във Флорида на 17 януари 1995 година И макар че бракът им приключва шест години по-късно, Никол Кидман изразява своята признателност за връзката си с Том Круз, защото тя ѝ е донесла нейните две по-големи деца.

" Омъжих се доста бързо и доста млада ", споделя Кидман през 2012 година " Но не скърбя за това, тъй като това ми даде Бела и Конър и имахме приказен брак за дълъг интервал от време. "

Конър израства в Лос Анджелис и за първи път усеща светлината на прожекторите през 2008 година, когато играе дружно с Уил Смит в драмата " Седем души ". Въпреки че има роля и в екшъна " Червена зора " (2012 г.), като младеж той се насочва към музиката, издавайки дебютния си сингъл през 2013 година и организирайки събития като диджей из цялата страна.

Конър е и разпален дълбоководен риболовец - пристрастеност, която приписва на пътуванията с родителите си, до момента в който пораства. " Ходехме постоянно на лов на риба, когато бях дете ", споделя пред People през 2016 година " Бях блажен да пътувам по света като дете, и в този момент пътувам по света - по работа. "
 Конър Круз - по какъв начин наподобява порасналият наследник на Том Круз и Никол Кидман  
Как наподобява порасналият наследник на Том Круз и Никол Кидман

Конър Круз към този момент е на 28 години

Днес 28-годишният Конър живее във Флорида и продължава да посвещава огромна част от времето си на риболова. " Конър има много елементарен живот в Клиъруотър ", споделя вътрешен приближен човек. " Той живее в личния си дом в сциентоложка общественост. Животът му е дълбоководен лов на риба. Има доста другари и наподобява доста харесван. "

В допълнение към персоналния си акаунт в Instagram, където понякога разгласява фотоси на впечатляващия си улов, Конър управлява и обособен акаунт, отдаден на бизнеса си с барбекю Connor`s Meatshack.

Съндей Роуз Кидман Ърбан (15 г.)

Съндей Роуз, първата щерка на Никол Кидман и Кийт Ърбан се ражда на 7 юли 2008 година в Нашвил. Бащата на Кидман първи предлага името Съндей (от англ.  " неделя " ) в чест на австралийския настойник на изкуствата Съндей Рийд. Двойката, която твърди, че неделята е техен " обичан ден ", явно е съгласна.

Когато Съндей е малка, фамилията се мести в Тенеси. Освен че възприема австралийския диалект на родителите си, Съндей придобива и малко южняшки акцент.

" Дъщерите ми са жителки на Нашвил. Имат южняшки темперамент ", споделя Кидман пред People през 2016 година " Имат и малко австралийско. Имат необикновен микс. Те са хибриди. "

Но австралийският акцент не е единственият метод, по който момичето следва стъпките на майка си и татко си - още от дребна Съндей има пристрастеност към музиката. " Тя пее непрестанно ", споделя Кидман през 2010 година за тогавашната си двегодишна щерка. " Тя има репертоар от към 30 песни: " The ABC Song ", " Twinkle, Twinkle, Traffic Light ", " So Long, Farewell " и други. "
 Интимната фотография, с която Никол Кидман и Кийт Ърбан означиха 17 години брак  
17 години брак - интимната фотография на Никол Кидман и Кийт Ърбан

Двойката постоянно показва естетика и благополучие

Изглежда че Съндей, към този момент на 14, желае да последва майка си във филмовата промишленост. В изявление за TIME 100 през 2018 година Кидман споделя, че дъщеря ѝ към този момент е мислила да продължи кариера в развлекателната промишленост.

" Отглеждам малко момиченце, което сега демонстрира интерес към режисурата ", споделя тя. " Искам да има опция да следва своя път. "

На интернационалния кино фестивал в Палм Спрингс през 2017 година Кидман споделя пред E! News, че Съндей също се занимава с актьорство: " Дъщеря ми преди малко получи роля в учебната си пиеса ", споделя тя. " Така че това беше главният приоритет за мен - да изучавам реплики с нея. "

Фейт Маргарет Кидман Ърбан (12 г.)

Никол Кидман и Кийт Ърбан изненадаха всички, когато оповестиха, че на 28 декември 2010 година посредством сурогатна майка са се сдобили с още една щерка Фейт Маргарет.

Подобно на сестра й, името на Фейт (в превод от англ. " религия " ) има сладко значение. Въпреки проблемите си с плодовитостта, Кидман и Ърбан " в никакъв случай не са се отказали от вярата, че ще имат още едно дете дружно ", казва другар на двойката след нейното раждане. Що се отнася до второто й име, Маргарет идва от бабата на Кидман.

Жонглирането на две дребни дъщери с натоварените кариери на Кидман и Ърбан не е елементарно, макар че актрисата споделя през 2019 година, че фамилията им постоянно е преди всичко. Затова и тя постоянно отхвърля работа, която би й коствала твърде доста време надалеч от дъщерите им.

Кидман и Ърбан правят всичко по силите си, с цел да запазят живота на дъщерите си надалеч от медиите, макар че и Фейт, и Съндей от време на време се появяват на събития през годините. Те са статисти в шоуто на HBO на майка си  " Големите дребни неистини " и озвучават някои птици във кино лентата Angry Birds 2. Момичетата даже се сближават с децата на актьорите от " Големите дребни неистини ".

Пандемията от COVID-19 слага нови провокации за двете по-малки деца на Кидман. През ноември 2020 година тя изяснява пред Glamour U.K., че Фейт и Съндей " работят посредством страстите " на общественото разграничаване.

" Едно от най-трудните неща е просто да ги гледаш по какъв начин копнеят и копнеят за приятелите си ", прибавя тя.

По-рано същата година Никол Кидман споделя пред Marie Claire Australia, че брачният партньор й е бил числено превъзхождан и от време на време е трябвало да се отдръпна от къщата, в която има толкоз доста " дами ".

" Това несъмнено е женско царство, само че както споделят девойките: " Кучето е момче! ", майтапи се актрисата.

Въпреки че Кидман рядко разгласява децата си в обществените мрежи, тя показа сладостен кадър от 11-ия рожден ден на Фейт през декември 2021 година " Честит рожден ден, скъпа Фейт. Обичана си безгранично ", написа Кидман под фотография на тортата за рождения ден на щерка си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР