Никога няма да се оплача, че нямам работа през последните

...
Никога няма да се оплача, че нямам работа през последните
Коментари Харесай

Тони Димитрова: Силно вярвам в мерките за борбата с вируса

 " Никога няма да се оплача, че нямам работа през последните два месеца! Това е под достолепието ми! ". Това съобщи обичаната певица Тони Димитрова. Коментарът й е във връзка анулираните задължения през последните месеци, които огромна част от сътрудниците й считат, че ще доведат до необратими последствия за кариерата им. Бургаската звезда, която бе измежду първите и една от дребното известни персони у нас, втурнала се да бъде в помощ на обществото като доброволец, показа, че в никакъв случай не е поставяла работата преди всичко в живота си. 

" Силно имам вяра в ограниченията за битката с вируса и съм разочарована от мрънкането на хората. Става въпрос за човешки животи и нищо не е над тях. За пари в никакъв случай няма да се окайвам. От толкоз години съм на сцената, че в случай че в този момент два месеца провалят кариерата ми, ще значи, че съм си губила времето. Срещнах се с хора, чиито пенсии са по 200 лв.. Аз би трябвало да изгубя самоуважението си, с цел да мърморя за работа в моменти като този ", счита Тони, която мощно има вяра, че обстановката ще се стабилизира и добавя, че за нея чашата постоянно е на половина цялостна. 

От началото на изключителното състояние до 5 май певицата беше в община Бургас, където помагаше на бедстващи хора. Известно време е разнасяла хранителни артикули по домовете, била е на телефона на горещата линия, където е приемала сигнали. Носейки козунаци на Великден, Тони Димитрова се среща с задоволително доста хора в потребност, с цел да се убеди във възгледите си, че по-важно от индивида няма.

Пандемията анулира и концерт-спектакъла " Моите неизпратени писма " в зала " България ". Певицата го планува за есента, само че към този момент няма съответна дата. " Щастлива съм, че залата е изкупена и никой не желае да връща билета си. Казах на хората, че в случай че не могат да участват на новата дата, имат опция да получат парите си. Нито един билет не е върнат ", щастлива е певицата, написа " България през днешния ден ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР