Никога не забравяйте за тези, които са ви прегърнали в

...
Никога не забравяйте за тези, които са ви прегърнали в
Коментари Харесай

Когато точният човек те прегърне, всичко се променя

Никога не забравяйте за тези, които са ви прегърнали в най-трудния ви ден. И в никакъв случай не пропускайте опцията да прегърнете някого, когато той има най-голяма потребност от това. Бъдете до околните си. Винаги!

За всеки от нас това значи повече от всичко друго: когато точният човек премине огромно разстояние единствено с цел да ви види и най-сетне почувствате, че не сте сами – има кой да ви поддържа, обича и помогне.

Подкрепата на тези, които се появяват в точното време и на вярното място, които в действителност се грижат за нас, е нещо, което не може да бъде сменено за нищо на света. Това е, което ни оказва помощ да израстваме и осъзнаваме кои сме в този свят, каква е нашата задача и цел.

Въпреки че някои хора настояват, че в никакъв случай не разчитат на никого, с изключение на на себе си, те доста бъркат. Когато почувствате рамото на грижлив човек наоколо, знаете сигурно, че някой ще остане на ваша страна, без значение какво се случва, ще ви въодушевява и стимулира. И в никакъв случай не трябва да забравяте за това: колкото и мощен да мислите, че сте, постоянно имате потребност от прегръдката на обичан човек.



Подкрепата на този човек ще се трансформира в незабележим чадър, който ще ви защищити от всички бедствия. Неговата поддръжка ще ви върне силата и самочувствието. И всичко това ви оказва помощ да преминете през най-тежките моменти от живота си. Ето какъв брой значи поддръжка от околните. И в никакъв случай не трябва да забравяме това!

В нашата среда има хора, които даже не виждаме. Всъщност не мислим за тях в елементарните дни. Но те са първите, които идват на помощ, когато имаме изключително потребност от това.

Това са хора, които изпълват душите ни със светлина и положително. Това са хора, които ни пожелават благоденствие и шанс откровено и от все сърце. Не, те не седят до нас и не плачат с нас. Те не се радват и злорадстват, като някои, които се хранят от нашата сила. Те в действителност желаят да ни видят щастливи и са подготвени да оказват помощ да стигнем там, където би трябвало да бъдем.

Те са отворени и излъчват топлота. Те ще останат с вас и ще ви поддържат, даже когато целият свят ви е обърнал тил. Дори когато сами престанете да вярвате в себе си и решите да се откажете. Те няма да ви разрешат да извършите това - без причина.

Когато имате неприятен ден и нямате сили за нищо, те отново ще останат. Те ще се научат да ви одобряват такива, каквито сте. В последна сметка такива хора са наясно, че всички ние се променяме и ставаме нови версии на себе си. Следователно те ще ви обичат и одобряват, без значение какво се случва с вас.

Никога не забравяйте за тези, които са ви прегърнали в най-трудния ви ден! И в никакъв случай не пропускайте опцията да прегърнете някого, когато видите, че той има потребност от това!
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР