Никога не сме имали условия за участие в коалицията с

...
Никога не сме имали условия за участие в коалицията с
Коментари Харесай

Настимир Ананиев пред ФАКТИ: ГЕРБ са в разпад, не гледайте социологията

Никога не сме имали условия за присъединяване в обединението с Политическа партия, за нас е значима идеята – дали желаеме смяна или да продължи да се случва това което ставаше 30-32 години. Това разгласи пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ Настимир Ананиев, кандидат-депутат от Политическа партия.

Една от борбите, които повеждам от 2015 година е повдигане на прага за Данък добавена стойност, успяхме да се преборим и това стана законодателство. Това подкрепя целия микро и дребен бизнес.

ГЕРБ са в разпад, не гледайте социологията, а това, което става на терен. Те към момента държат локалната власт, който не го схваща, значи не следи българската политика. Кметовете са се трансформирали във феодали. В момента, в който ГЕРБ изгубят локалната власт те ще останат 150 000 – 200 000 индивида, безапелационен е Ананиев.

В момента тече голямо пазаруване на гласове, уповавам се Министерство на вътрешните работи да пресече тази процедура и на 2 октомври да не се случи това нещо.

На въпрос: Може ли да бъде възобновена остарялата четиристранна коалиция, Ананиев отговори: За страдание не виждам подобен вид с Има Такъв Народ, те предадоха българския гласоподавател и летните митинги. Има Такъв Народ бяха Троянски кон, те не желаят да трансформират нещо.

Още от диалога вижте във ВИДЕОТО.



Бел.ред.

Убеден съм, че в случай че влязат в Народното събрание, депутатите от Има Такъв Народ ще се борят за президентска република по този начин сърцато и безрезервно, както в предходните три Народното събрание се бориха за мажоритарна изборна система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР