Никога не съм обработвала снимките си с фотошоп. Това поразително

...
Никога не съм обработвала снимките си с фотошоп. Това поразително
Коментари Харесай

Андреа: Никога не съм ползвала Photoshop!

" Никога не съм обработвала фотосите си с фотошоп ". Това поразително самопризнание направи певицата Андреа в отговор на въпрос на собствен обожател в Инстаграм. Отговорът ѝ провокира откровен смях, защото от години някогашната половинка на Кобрата е наричана повелителката на фотошопа. Неведнъж нейни почитатели са я уличавали в изкривени плочки, изпуснати дебели пръсти като кебапчета или пропуснати за редакция извивки по тялото, както и даже изчезнало ухо.

Покрай проблемите с Кубрат Пулев, Андреа е отключила хормонално заболяване, което докара до внезапното качване на килограми и систематичните насмешки от колежки, почитатели и даже родственици. Напоследък певицата се е взела в ръце и е съумяла да смъкне цели 10 кг и то единствено за месец.

Нейни приятелки издадоха, че тя към момента тъгува за Кобрата, само че е решила да вземе живота си в ръце и да не пропилява възможностите си за благополучие и напредък. В момента изпълнителката работи по нова ария и има предпочитание да се завърне с цялостна мощ в музикалния бизнес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР