Никога не ми е бил интересен президентският пост. Това каза

...
Никога не ми е бил интересен президентският пост. Това каза
Коментари Харесай

ВИДЕО Севда разказа защо си пише с Иван Гешев. Борисов: Не ща да съм президент!

„ Никога не ми е бил забавен президентският пост ". Това сподели Бойко Борисов, който сега е на Перперикон дружно с младежи и симпатизанти на партията в Кърджали.

„ Гласуваха бюджет единствено за няколко месеца, а за какво не гласоподаваха за цялата година. Защо е този популизъм ", добави Борисов, който беше придружаван от Цвета Караянчева.

Лидерът на ГЕРБ разгласи, че напълно скоро ще разгласят претендента си за президент. Стана въпрос и за размяната на известия сред Севдалина Арнаудова и Иван Гешев:

„ Не укривам, че го познавам. Имаме десетки събития дружно. Виждате това, което виждат всички “, по този начин ПР-ката на някогашния министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисовкоментира информацията, че по време на Комисия в Народното събрание основният прокурор си е писал с нея.
 „ От години съм в тази среда. Имам контактите на доста хора. Писала съм си и с Мая Манолова, Христо Иванов, даже и с президента Румен Радев брачната половинка му Десислава. Кое не е обикновено? “, съобщи Арнаудова.

Тя разясни, че Комисията е била в действително време и е била предавана онлайн.

„ Е, какво. Пращат си усмихнати човечета, смеещи се, плачещи… Заради това си вземете телефон като моя – няма човечета, няма нищо “, пошегува се Борисов и попита за какво не питат Радев за чата на Пламен Узунов със съдии.

„ Казах й с изключение на с мен с никой други мъж да не си пише… С Манолова може, тъй като и аз съм си чатил малко с нея “, пошегува се още Борисов с Арнаудова.

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР