Никога не е късно едно малко същество да се появи

...
Никога не е късно едно малко същество да се появи
Коментари Харесай

Ален Делон стана дядо на 84 – красивата му дъщеря го дари с внуче. Честито! (Снимки):

Никога не е късно едно малко създание да се появи в живота ти. Това важи с цялостна мощ за легендата на международното кино, Ален Делон , който на 84 години стана дядо . Дъщеря му, Анушка , изпита щастието на майчинството и на 29 години роди първата си рожба – момченце. Баща на детето е нейният приятел Жулиен Дерейн.

 Анушка Делон бременна

Според информацията, доказана тази седмица от антуража на 29-годишната щерка на артиста, младата жена роди първото си дете. И това е момченце, което се появило на бял свят през нощта на 14 против 15 февруари в Женева.

Заедно от девет години с бащата на детето си, Анушка разгласи бременността си през септември на стилното ревю на Elie Saab по време на Седмицата на модата в Париж.

Няколко месеца преди този момент, през януари 2019 година, Анушка Делон се бе съгласила да разкаже пред „ Пари Мач “ за личния си живот, за красивата си любовна история с Жулиен, само че и за желанията си да сътвори семейство.

 Анушка Делон бебе

„ Един ден ще имам дете. Най-важното ще бъде фамилията, което ще основа “, сподели тогава тя показа, че е претърпяла импровизиран аборт през 2018 година „ И най-сетне ще бъде моето семейство. Нашето “, добави от своя страна Жулиен Дерейн.

Анушка е дете на Делон и датския модел, актриса и тв водеща Розали ван Бремен.

Розали и Ален стартират връзката си през 1987г. и са заедно 15 години, само че по този начин и не се женят. Те стават родители на Анушка през 1990г., а 4 години по-късно се ражда второто им дете Ален Фабиен. Двамата се разделят през 2002г.

 Ален Делон щерка

Ален Делон дебютира в киното през 1957 година и стана прочут с присъединяване си във кино лентата на  Лукино Висконти „ Роко и неговите братя ”. След блестящата си кариера на огромния екран, траяла повече от 40 години, през 1999 година той се отдръпна от киното, с цел да се отдаде на театъра.

Най-голямата аналогия сред нея и татко ѝ несъмнено са очите и погледа, само че с една разлика – очите на Анушка са разнообразни. Едното ѝ око е синьо като на Ален, а другото е кафяво.

 Анушка Делон очи

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР