Никога досега не съм разказвал тази история, но до днес

...
Никога досега не съм разказвал тази история, но до днес
Коментари Харесай

Художникът Даниел Лозанов Мълча 23 Години, Най-Накрая Разкри Страшната Истина! Навестили Са Го!

„ Никога до момента не съм разказвал тази история, само че до през днешния ден е жива в паметта ми, като че ли се е случила оня ден. Беше през 1995 година, към 21 ч., бях си у дома в столичния квартал „ Гео Милев ”. Гледах телевизия и внезапно токът угасна. По това време към този момент нямаше режим. Отидох до прозореца да погледна дали в околните здания свети. Там нямаше проблем.

Почнах да се чудя каква повреда може да е станала единствено в моя блок. Съвсем инцидентно погледнах нагоре към небето. Това, което видях, ме изуми. Ниско сред постройките – горе-долу сред тях самите, летеше значителен кръговиден железен обект с формата на паница. Отдолу имаше ситуирани въртящи се светлини. Направо онемях ” – споделя в изявление за изданието художникът.

„ Нямаше никакъв звук и вибриране във въздуха. Само светлина идваше от този НЛО, както и това, че ми спря тока. После летящата паница изчезна по този начин тихо, както се и появи. Бях безусловно сигурен, че това е галактически транспортен съд на извънземните, само че за всеки случай взех решение да се обадя на летището. Попитах ги дали над моя регион по това време е кацал или изхвърчал аероплан. Нямало такива самолети – ми дадоха отговор.

Тогава към този момент бях изцяло сигурен, че съм видял НЛО, поради което ми спря и токът. Когато се обадих на службата по метеорология, напряко ми се изсмяха с думите: „ Човече, на какъв брой ракии си? ” – споделя Даниел Лозанов.

Извънземните в действителност били атланти от земен генезис

„ Твърдя, че не съм куку. Съвсем съм си наред и с главата и с душeвността. Видях извънземните и го признавам, до момента в който има хора, които не биха посмели да си го признаят ” – споделя Лозанов.

Той счита, че съществата в НЛО не са извънземни, а имат земен генезис и това са атлантите. Част от жителите на Атлантида се избавили и в този момент техни наследници следят делата на Земята – смята художникът.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР