Никога досега не съм бил в Лас Вегас и всички

...
Никога досега не съм бил в Лас Вегас и всички
Коментари Харесай

Анчелоти: Няма да привличаме повече нови

" Никога до момента не съм бил в Лас Вегас и всички приказват за това. Ще се веселя да го прегледам, въпреки че няма да имам доста време да му се насладя изцяло. Лос Анджелис и Сан Франциско също са красиви градове. Ще се надигнем против тимове с разнообразни характерности, което е добре за нашата подготовка. Ще играем с Барселона, които познаваме добре, а по-късно и с Ювентус с новите му играчи като Погба и Ди Мария. Това ще ни помогне да се подготвим добре за първия ни формален мач с Айнтрахт (Франкфурт). Мачовете с Барселона в никакъв случай не са другарски. Хубаво е, че ще играем с тях преди началото на сезона. Всеки ще желае да завоюва този мач и съм уверен, че ще стане шоу, както нормално се случва в мачовете сред Барса и Реал ", съобщи Анчелоти.

През предишния сезон Реал завоюва купите в Ла Лига и в Шампионската лига. Анчелоти има вяра, че играчите ще бъдат стимулирани да повторят тези триумфи и през новия сезон.

" Успехите носят наслада, тъй че желаеме да продължим в същия дух. Искаме да повторим триумфите от предишния сезон. Искаме да приспособяваме новите играчи към нашата философия. Има къде да се развиваме още и да бъдем още по-добри от предходната година. Важното е, че имаме нужните знания и убеденост ", сподели още експертът.

Наставникът разяснява и селекцията и новите попълнения и Орелиен Чуамени.

" Чуамени и Рюдигер ще ни донесат доста класа. Рюдигер е централен бранител, който може да играе на няколко позиции, до момента в който същото се отнася за Чуамени, само че в халфовата линия. Той е млад, само че към този момент е част от националния тим на Франция. Конкуренцията в тима е значима, с цел да имаме триумфи. Двамата едвам неотдавна се причислиха към нас и ще имат потребност от време за акомодация, само че то надали ще е прекомерно дълго, имайки поради какъв брой класни футболисти са. Мога да ви уверя, че няма да привличаме повече нови играчи. Добре сме и с сегашния състав ", добави италианецът.

Накрая той приказва и за вариантите в офанзива, където действително разполага само с Карим Бензема. Наставникът обаче има и вид да разчита на Еден Азар като " подправена деветка ".

" Имаме задоволително разновидности за тази позиция. Бензема е първият ни избор, само че ни следва чудноват сезон със Световно състезание в средата. Имайки поради класата на Еден, той също може да ни е потребен в тази роля ", призна Карлето.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР