Никлас Бекстрьом и Алекс Овечкин вкараха три гола с първите

...
Никлас Бекстрьом и Алекс Овечкин вкараха три гола с първите
Коментари Харесай

Вашингтон започна защитата на купа Стенли с домакинска победа

Никлас Бекстрьом и Алекс Овечкин вкараха три гола с първите осем изстрела, а Вашингтон стартира отбраната си на купа " Стенли " с победа с 4:2 против Каролина. Това бе първи мач от серията посред им от Източната конференция на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ).

Бекстрьом вкара два пъти и Овечкин се разписа при числено преимущество за първенците. Защитникът Джон Карлсон пък изравни връх в плейофите на НХЛ с три асистенции в границите на една третина, а Ларс Елер се разписа на празна мрежа 36.6 секунди преди финалната сирена и оформи крайното 4:2.

Капс започнаха доста мощно мача и изглеждаше, че ще завоюват безпроблемна победа, само че Каролина съвсем стигна до тъждество. Петер Мразек направи доста сложни спасявания при започване на последната третина, а Андрей Свечников се разписа два пъти в дебюта си в плейофите и понижи на 2:3. Брейди Холтби обаче избави няколко изстрела на вратата на Вашингтон и приключи общо с 27 спасявания, а Вашингтон поведе в серията.
Мич Марнър вкара два гола, един път и при обстановка с човек по-малко на леда, а Торонто победи с 4:1 Бостън като посетител в първия мач от серията. Фредерик Андерсен се трансформира в воин с 37 спасявания, а Уилям Нюландер и Джон Таварес прибавиха по още една шайба за Торонто.
Матю Ткачук вкара два гола за успеха на Калгари с 4:0 против Колорадо. Майк Смит избави 26 удара за първия си шътаут в плейофите от седем години насам, а Андрю Манджипани и Микаел Беклунд вкараха другите два гола в интерес на Флеймс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР