Ники Кънчев си скъса нервите заради един от последните участници

...
Ники Кънчев си скъса нервите заради един от последните участници
Коментари Харесай

Задръстен перничанин скъса нервите на Ники Кънчев

Ники Кънчев си скъса нервите поради един от последните участници на стола на благосъстоянието в " Стани богат ". Причината беше Йоан Пандушев от Перник, който го съкруши с незнанието и най-много с небрежната лекост, с която го показва. 

На въпрос за 1000 лв.: " Коя значима дата в този момент не е формален празник и неработен ден? " с отговори: 3 март, 6 май, 6 септември или 10 ноември, перничанинът се сети единствено, че на 3 март се отбелязва Освобождението на България. После добави, че не помни по кое време е Гергьовден и дали се почива тогава.



Реши да извика и брачната половинка си Мануела от публиката, която му подсказа единствено, че Гергьовден е на 6 май, само че за 10 ноември и двамата се оказа, че не знаят нищо. В последна сметка Йоан маркира точно този отговор, който бе и правилния и продължи на шанс.

Въпросът за 1500 лв. бе: " Коя легенда на българското кино е родена на територията на днешна Сърбия? "  – Стефан Данаилов, Григор Вачков, Джоко Росич или Ицхак Финци. Йоан погледна отговорите и първото, което изрече - и което сигурно е докарало Ники Кънчев до гърмеж, бе: " Ицхак не знам кой е. Ако беше легенда, можеше и да съм го чул ". В този миг водещият не можа да скрие нервите и яда си и му отговори: " В твоите очи не е легенда ".

" Ами нали знаеш – като не е в моите очи, не е на ничии ", опита се да се отбрани Пандушев, само че не съумя да замаже непремереното изявление за участвалия в съвсем 100 кино лентата и огромен брой театрални постановки артист. А на феновете пред дребния екран сигурно им е призляло от безобразното неведение на младия участник.



" А по този начин! Здрава пернишка логичност ", отвърна му с подигравка Ники Кънчев. В последна сметка Йоан маркира Джоко Росич, тъй като му звучало сръбски и по този начин продължи напред.

Последва питането: " Какво животно е изобразено на обложката на така наречен " черен "  албум на " Металика "? "  – Куче, Кон, Лисица или Змия. " Това ми е най-противния техен албум, но съм го слушал. D – Змия ", уточни Пандушев и продължи напред в играта.

След това заключи 3000 лв. като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе: " Кой книжовен класик през 1942 година получава държавно отличие от норвежкия крал Хаакон VII за романа " Луната залезе "? "  – Джон Ъпдайк, Джон Стайнбек, Джордж Бърнард Шоу или Албер Камю.

" Тук Стайнбек не е с безспорна сигурност. Защото знам всичко, което е написал Стайнбек. Аз го чета от 11-годишен ", сподели участникът, след което бе запитан от Кънчев: " Как приключва тогава романът " На изток от парадайса "? "

" Ами не съм го… не си припомням ", отвърна перничанинът, който рискува с Джорд Бърнард Шоу, без да се съобрази с напомнянето на Кънчев, че играе за сигурна сума и има още два жокера.

" Да забележим дружно правилният отговор! Човекът, за който знаеш всичко – Джон Стайнбек ", сподели му Кънчев и по този начин Йоан си потегли с 500 лв. и два жокера " в джоба ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР