Ники Хейли: Ако Украйна спечели, Китай „се отдалечава“ от Тайван

...
ИСТОРИЯ: Бившият посланик на САЩ в ООН упорито се противопоставя
Коментари Харесай

ИСТОРИЯ: Бившият посланик на САЩ в ООН упорито се противопоставя на традиционната политическа мъдрост, че външната политика не влияе на американските гласоподаватели в урните и въпреки нейните едноцифрени национални проучвания, тя все още е съсредоточена изключително върху спечелването на гласоподаватели в партия, в която изолационизмът все повече пуска корени.

Кампанията прави стратегически залог, казват съветници, че Хейли ще получи пълната подкрепа за Украйна е по-популярен сред гласоподавателите, които искат да изпреварят бившия президент Доналд Тръмп, отколкото с републиканската партия.

Хейли каза, че използва своите кметства, за да обясни на гласоподавателите, че твърдо подкрепя изпращането на повече военни оборудване за Украйна е да се гарантира, че те разполагат с това, от което се нуждаят, за да се бият с руснаците, така че никога да не се налага американски войски да бъдат разполагани там.

Съветниците на Хейли твърдят, че републиканците, които най-малко подкрепят военната помощ на Украйна, са повече вероятно са поддръжници на Тръмп, така че угаждането им не е добра тактика.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР