Ники де Йегер, авторката на световноизвестните влогове NikkieTutorials, хвърли бомбата,

...
Ники де Йегер, авторката на световноизвестните влогове NikkieTutorials, хвърли бомбата,
Коментари Харесай

Топ влогърка си каза - транссексуална е! Световни звезди я подкрепиха, но истина ли е историята ѝ?

Ники де Йегер, авторката на световноизвестните влогове NikkieTutorials, хвърли бомбата, като заяви на всичките си над 12 млн. клиенти в YouTube, че в действителност се е родила в неверно тяло и в действителност е транссексуална.

Виж още: Това са най-красивите транссексуални модели в света

Новината в действителност беше изненада, защото Ники прави влоговете си от над 10 години, съгласно някои ранглисти е и най-известният бюти влогър и в никакъв случай, но в никакъв случай до момента не беше споделяла истината за себе си. 

Виж още: Славата пристигна при тези хора, откакто смениха пола си! Вижте невероятните им истории

Ники признава, че да запише това видео за нея е страховито, само че в същото време се усеща и толкоз свободна. Всъщност, става известно, че нееднократно тя е получавала закани, че истината ще излезе нескрито, в случай че не извърши избрани условия. 

Виж още: Какво е да си друг от дребен? Изповедта на Филип от Кюстендил, който към този момент е Анджи

" Искам да вдъхновя дребните Никита по света, които не се усещат на място, които не се усещат разбрани. Надявам се, че заставайки в този момент пред вас, ще ви вдъхновя и вас да извършите същото ", сподели във видеото Ники.

Виж още: След филмчета за възрастни: Обявиха мексиканка за най-секси синоптичката

Видеото направи рекордни гледания за рекордно време, а вълната от поддръжка към Ники беше впечатляваща. По думите ѝ даже непредвидена. 

Виж още: Дъщерята на Анджелина Джоли ще става момче! Започна лечението, ето какво ѝ следва!

Подкрепа към Ники пристигна и от известни лица. Сред тях е даже Ариана Гранде, която показа видеото и му постави голям брой емоджита. " Толкова съм щастлива и горда с теб ", написа пък Амбър Роуз.

Същевременно обаче сестрата на съоснователя на международен бранд направи забавно изявление онлайн, което накара доста хора да се съмняват в думите на Ники. " Транссексуалност ли? Това не е единственото нещо, за което тя лъже ", написа тя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР