Никълъс Кейдж заяви, че продължението на Лице назаем ще включва

...
Никълъс Кейдж заяви, че продължението на Лице назаем ще включва
Коментари Харесай

Героят на Никълъс Кейдж от Лице назаем оживява в продължение на филма

Никълъс Кейдж съобщи, че продължението на " Лице назаем " ще включва децата на основните герои Кастор Трой и Шон Арчър.

59-годишният артист може и да не е сигурен за бъдещето си във франчайза на Спайдърмен, само че е подготвен да повтори ролята си в продължението на екшън трилъра на Джон Ву от 1997 година, оповестява " Daily Mail ". 
Снимка: Getty Images
Пред " Collider ", Кейдж сподели: " Мисля, че продължението на " Лице назаем " би било благодатна почва за доста обрати и непредсказуемост. Това действието да се върти към порасналите им деца, е като тримерен шах. Така като не сме единствено двамата - Джон Траволта и аз, а сме четирима, и всички действаме като пинг-понг топчета, минаваме разнообразни равнища и става още по-сложно ".  
Снимка: Getty Images
Кейдж издаде, че е имал една среща по отношение на продължението на кино лентата, само че към момента нищо не е дефинитивно уговорено. Сюжетът на кино лентата беше в общи линии подобен: с цел да отмъсти за безсмисленото ликвидиране на сина си, сътрудникът от ФБР Шон Арчър (Джон Траволта) се подлага на радикална лицева хирургия, посредством която му присаждат лицето на изпадналия в кома терорист Кастър Трой (Никълъс Кейдж) и по този начин той получава неговата идентичност.

Но когато Кастър идва на себе си и взима самоличността на Шон, същинският Шон попада в немислим призрачен сън и би трябвало да отбрани освен своя живот, само че и този на жена си и щерка си.
Снимка: Getty Images
Кастър Трой, героят на носителя на " Оскар " Кейдж, умря в истинския филм, само че Адам Уингард, който се заема да режисира продължението, сподели, че новата част ще разреши на артиста да се завърне.

" Той просто има подобен миг. Дори преди " Прасе " да излезе, гледахме на това като филм на Никълъс Кейдж ", твърди режисьорът. 

Актьорът, който показва качествата си освен като екшън звезда, само че и като комедиен персонаж в " Непоносимото тегло на големия гений ", се радва на нова известност в Холивуд.

" Преди няколко години студиото може би щеше да желае парещ, млад, изгряващ артист или нещо сходно. Сега Никълъс Кейдж още веднъж е един от най-горещите артисти в Холивуд ", споделя Уингард.

За " Лице назаем " Кейдж беше номиниран за премия " Сатурн " и тогава сподели, че може да влезе еднообразно успешно в облика на гадняра, и на порядъчния човек, до момента в който Траволта беше по-очарователен като изверг.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР