Никакво съмнение нямаме за причината за смъртта. Това заяви главният

...
Никакво съмнение нямаме за причината за смъртта. Това заяви главният
Коментари Харесай

Разкриха причината за смъртта на журналиста Александров

Никакво подозрение нямаме за повода за гибелта. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов на ексклузивен брифинг във Варна във връзка гибелта на варненския публицист Георги Александров.

Причината за гибелта е удавяне, сочат резултатите от аутопсията. Установени са травми в разследване на рухване. Не са открити никакви медицински находки и контузии, които да са породени от принуждение.

Досъдебното произвеждане работи по две съществени хипотези - трагичен случай и самоубийство.

Извършен е оглед на мястото на престъплението и е назначена експертиза. Установени са 1,26 промила алкохол в кръвта, 2,04 в урината и 1,94 в гръбначно-мозъчната течност. Предстои експертиза, която ще откри каква е била концентрацията на алкохол сега на гибелта.

Тялото е намерено в плавателния канал. За да няма спекулации, тръбата, в която породи повреда се намира на 2 км западно. Тялото е намерено на напълно друго място ", прецизираха от полицията.

Установяват се всички, с които е контактувал в деня преди гибелта си. Води се следствие дали това депресивно състояние е било под въздействие на алкохола, или има друга причина.

Припомняме, че на 22 май към 20:30 бе намерено тялото на Георги Александров. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР