Никакво наказание няма да ни върне Виктория, но искам да

...
Никакво наказание няма да ни върне Виктория, но искам да
Коментари Харесай

Бившият мъж на убитата журналистка: Не мога да кажа дали се чувствам сигурен за мен и дъщеря ми

" Никакво наказване няма да ни върне Виктория, само че желая да се съберем с сътрудниците и да решим по какъв начин да продължим нейното дело. Тя най-вече искаше да промени света към по-добро и да промени страната си към по-добро ". Това разгласи за предаването " Тази заран " по bTV Свилен Максимов, някогашният брачен партньор на убитата в Русе 30-годишна Виктория Маринова по мотив информацията за ареста на хипотетичния палач – Северин Красимиров. 

Тялото на 30-годишната журналистка беше намерено в събота – 6 октомври, на крайбрежната алея в Русе. Била е убита по изключително нечовечен метод, като преди този момент е била изнасилена. Убийството получи и необятен интернационален отзив.

Ако това е причинителят, значи, че е нелепа, гадна случайност, в която жертвата е срещнала причинителя, а не поръчка, което нас ни притесняваше, разяснява Максимов.

Не бих нарекъл Виктория проверяващ публицист, само че тя беше шеф на телевизия, която даде публичност на следствия, посочи някогашният брачен партньор на убитата журналистка.

Той благодари за напъните на полицията, както и за поддръжката от жителите. Този път хората не излязоха на митинг, а излязоха да поддържат, това доста ме впечатли, сподели Максимов.

" Не мога да кажа дали се усещам сигурен за мен и щерка ми, дано да забележим това ли е причинителя, само че аз желая да трансформира тази страна, желая в България да пребивавам и Виктория също искаше това нещо ", съобщи някогашният брачен партньор на убитата Виктория Маринова.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР