„Никаква опция не може да бъде отхвърлена, когато става дума

...
„Никаква опция не може да бъде отхвърлена, когато става дума
Коментари Харесай

Асен Василев отговори дали е готов да стане премиер и се извини за своя реплика

„ Никаква алтернатива не може да бъде отхвърлена, когато става дума за положителното на България”. Това съобщи вицепремиерът и финансов министър Асен Василев пред Нова телевизия в отговор на въпрос дали може той да оглави държавно управление.

„ Извиних се за репликата си през днешния ден, само че помолих и ГЕРБ да се извинят за последните 12 години икономическа политика, която провеждоха. Тя е в ущърб на българските граждани”, уточни Василев.

„ Виждаме осъществено трагичното нарастване на разликата сред бедните и богатите. Има безусловно неверно систематизиране на ресурсите”, счита Василев.

Относно упованията му по какъв начин ще се гласоподава на вота на съмнение, Василев сподели: „ Не мога да ви кажа сега какъв брой хора и по какъв начин ще гласоподават, това е на тяхната съвест”.

„ В момента всеки народен представител носи тежък кръст – дали ще хвърли цялата страна под автобуса”, разяснява още той. По думите му „ депутатите не са машини за гласуване” и не би трябвало да получават отдалечено „ указания какво да правят”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР