Ник Редфърн: Земята е един вид голяма трапезария за чудовища!“Светът

...
Ник Редфърн: Земята е един вид голяма трапезария за чудовища!“Светът
Коментари Харесай

Ник Редфърн: `Земята е един вид голяма трапезария за чудовища!`

Ник Редфърн: „ Земята е един тип огромна столова за чудовища! “Светът към нас не е това, което наподобява …Докато вършим ежедневните си действия, работим и живеем, зад кулисите се случват тъмни и рискови неща. И те не престават от началото на човешката цивилизация.Повечето хора даже не осъзнават истината и не я виждат. Но от време на време някой човек се сблъсква с друга, стряскаща действителност, която евентуално визира и дефинира живота на съвсем всички нас. За какво става въпрос? За куп разнообразни свръхестествени чудовища, които ни плашат и изтезават хилядолетия наред.Те обаче не просто ни плашат, а вършат доста повече: хранят се с нас. Подобно на гладните паранормални пиявици, те ни смучат, пробвайки се да се заредят с нашата психическа сила, силата на високите прочувствени положения, половата сила и човешката жизнеспособност.Те ни ненавиждат и презират, само че, парадоксално, не могат да живеят без нас.
Има задоволително данни, които изрично допускат, че човешката душа, човешката същина или виталната мощ са това, от което се нуждаят всички тези отвъдни същества. По-голямата част от които съществуват в положения на чиста сила, само че които могат да одобряват съвсем всяка форма по техен избор.Случвало ли Ви се е да се разсъните изцяло душевен изтощени от отблъскващ призрачен сън, който Ви се коства, че не е бил единствено сън? Ако отговорът е “да “, тогава може би сте станал “храна ” за тези пъклен създания. Когато спим, ние сме най-уязвими. И по този начин те стигат до нас.Сънят не постоянно е сън, колкото и необичайно да звучи. Понякога това е знак, че до момента в който спите, когато вашите инстинкти и самоотбрана са отслабени, тези ненаситно гладни чудовища „ ви гълтам “.

 1 1 - Ник Редфърн: `Земята е един тип огромна столова за чудовища!`
Сред тези създания са Хората сенки. Те са враждебни същества, които нормално се демонстрират сред 1:00 ч. и 4:00 ч. сутринта. Имат способността да ни сковават и да „ източват “ телата ни по същия метод, по който вампирите от фолклора пият кръв от хората. Всъщност, сходни истории за вампиризъм съвсем несъмнено произлизат от дейностите на тези многоизмерни зверове.Също толкоз рискови са тези, които може да се нарекат Свръхестествени съблазнители. Те са същества, които процъфтяват със полова сила, като Оргоновата сила. Тя е разказана от психоаналитика Вилхелм Райх от 30-те години на предишния век.Райх твърди, че е разкрил универсалната сила на живота и тази Оргонова сила прониква и запълва всичко в близост. Според него, тя е синя и въздейства на страстите и сексуалността.Сексуален сън, който е като призрачен сън, също може да бъде съзнателно иницииран от такива нездравословни същества, които от епохи се назовават Инкуби, Сукуби, Лилит и Старата магьосница. От тази позиция не е изненадващо, че доста срещи с паранормални същества се случват в по този начин наречените „ места за влюбени “ – кътчета в паркове или остарели градове. Там тези същества се „ хранят “ със полови страсти или воайорство.Четете още: Ужасяващи разкази на очевидци за срещата им с чернооките децаПолтъргайстите са насилствени същества, които могат да причинят безпорядък в дома, и които се радват да ни изтезават. Понякога те могат да бъдат доста жестоки.Други създания са Мисловните форми и Тулпите. Те са основани в човешкия разум и в дълбините на въображението ни, само че могат да бъдат въплътени в живота и след това живеят в нашия свят.Ключът към оцеляването на Тулпите и Мисловните форми е, че ние имаме вяра в тях. Колкото по-силна е нашата религия, толкоз повече жизнеспособност имат Тулпите. С други думи, те се хранят с нас и в това време удължават живота си.

 2 1 - Ник Редфърн: `Земята е един тип огромна столова за чудовища!`
Друга злокобна фигура е Слендърмен, чието битие стартира като изцяло фиктивен интернет феномен, само че се трансформира фрапантно през последните няколко години. До такава степен, че доста хора оповестяват, че са го виждали в действителния свят. Това е превъзходен образец за това по какъв начин една съвременна Тулпа или Мисловна форма обикаля в нашата действителност.Десетки очевидци описват, че са видели кльощава фигура в черен костюм, надвиснала над леглата им измежду нощ, която черпи сила от тях и се храни по подобен метод.Мъжете в черно също попадат в тази категория. Онези, които са се сблъсквали с НЛО и са били посещавани от бледоликите упири, наречени Мъже в черно, настояват, че когато са заплашвани от тях, са се чувствали слаби, заболели и изтощени.Както доста от очевидците са декларирали, Мъжете в черно ги „ разреждат “ по същия метод, по който фенерът разрежда батерията. И употребявайки същата прилика, когато светлината най-сетне угасва, ние също сме „ изгасени “ от тяхното въздействие.Всички разказани нагоре, както и доста други свръхестествени създания, виждат в нас единствено храна и нищо друго. Списъкът включва гладни призраци, Сиви извънземни, влечуги, които са част от знанията за НЛО, чудовища, които въодушевяват Брам Стокър да напише класическия си готически разказ за Дракула и други …Суровата и плашеща истина е, че Земята е един тип огромна столова за чудовища.Автор: Ник Редфърн, американски откривател на паранормални явленияСледвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР