Ник Кирьос се извини на своя фенка, когото обвини, че

...
Ник Кирьос се извини на своя фенка, когото обвини, че
Коментари Харесай

Кирьос загуби съдебно дело и дари 20 000 за благотворителност

Ник Кирьос се извини на своя фенка, който упрекна, че е била пияна по време на загубата си на тазгодишния край на " Уимбълдън " и подари 20 000 английски лири на благотворителна организация след правосъдно дело.

Кирьос, добре прочут със своите прояви на невъздържано държание, се оплака на съдията по време на мача против Новак Джокович през юли, като сподели, че зрителката е говорила с него по време на разиграванията.

Помолен от съдията да разпознава фена, Кирьос сподели: " Тази с роклята, тази, която наподобява по този начин, като че ли е изпила към 700 напитки, брат! "

Ана Палус разяснява, че 27-годишният австралиец я е клеветил, като е отправил " неразумно и изцяло безпричинно обвиняване " и тя е почнала правосъдно дело през август, добавяйки, че всички пари, които завоюва, ще бъдат дарени за щедрост.
 Най-голямата санкция на US Open отива за Кирьос Най-голямата санкция на US Open отива за Кирьос
" Казах на съдията, че фенка, за която в този момент знам, че е Ана Палус, ме разсейва по време на мача, мислейки, че е пияна. Приемам, че това разбиране е неправилно, и се оправдавам ", сподели Кирьос в изказването, което беше публикувано до английските медии от адвокатската адвокатска фирма " Knight Temple Law ", която съставлява Палус.

" За да се извиня, подарих 20 000 английски лири на Great Ormond Street Hospital Charity - благотворителна организация, определена от госпожа Палус. Повече няма да разясня този въпрос ", добави Кирьос.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР