Ник Кирьос отказа по-нататъшно участие на Японския Оупън минути преди

...
Ник Кирьос отказа по-нататъшно участие на Японския Оупън минути преди
Коментари Харесай

Травма на коляното отказа Кирьос преди 1/4-финала му с Фриц в Токио

Ник Кирьос отхвърли по-нататъшно присъединяване на Японския Оупън минути преди четвъртфиналите поради проблем в лявото коляно, определяйки решението си за „ съкрушително “, само че признавайки, че е най-хубавото за него. Австралийската тенис звезда трябваше да играе по стратегия с третия в схемата американец Тейлър Фриц, който в този момент се класира за полуфиналите в събота без игра.

На конференция, която се организира към времето, в което мачът трябваше да стартира, международният номер 20 съобщи, че е „ играл необикновен тенис цяла година “, само че е било физически изискващо. Истината е, че изпитвах проблем в коляното към US Open и се прибрах вкъщи, евентуално не съм си умрял задоволително, в случай че би трябвало да бъда почтен, възобнових неотложно тренировки. Съкрушително е. Когато тялото ти те съобщи, възприятието не е прелестно “, разяснява той.

27-годишният състезател, който е подложен под номер 5 в Токио, дефинира решението си за „ рационалната алтернатива за моето тяло “, защото предстоят още няколко шампионата до края на годината, и даде обещание да се завърне в японската столица следващата година. Кирьос надделя поляка Камил Майхжак с 3:6, 6:2, 6:2 във втория кръг в четвъртък. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР