Ник Кириос трябва да се яви пред съда в Австралия

...
Ник Кириос трябва да се яви пред съда в Австралия
Коментари Харесай

Ник Кириос се изправя пред Темида следващия месец

Ник Кириос би трябвало да се яви пред съда в Австралия идващия месец, разкри неговият юрист. Юристът посочи, че " точният темперамент на обвиняванията нито е сигурен, нито е доказан от прокуратурата или от 27-годишния професионален тенисист ".

Кириос тренира във във вторник, а уредниците на " Уимбълдън " потвърдиха, че той би трябвало да изиграе мача си против Кристиан Гарин от Чили през днешния ден.

" Въпреки че господин Кириос се ангажира да отговори на всички обвинявания, откакто бъдат изяснени, приемането на въпроса на съществено не подсигурява никакво погрешно пояснение на процеса, който господин Кириос би трябвало да следва ", написа юрист Пиер Йоханесен в изказване, изпратено до медиите.

Той добави, че " обвиняванията не се смятат за факт " от съда и Кириос не се " смята за упрекнат " в закононарушение до първото явяване в съда.

" Бяхме осведомени за правосъдни процедури, с присъединяване на Ник Кириос в Австралия, и защото те не престават, не сме в положение да създадем коментар. Ние поддържаме връзка с екипа на Ник и той трябнва да изиграе своя четвъртфинален мач ", сподели представител на " Уимбъдлън ".

Полицията в Канбера, Австралия, където Кириос е израснал и живее, направи следното изказване: " Полицията може да удостовери, че 27-годишен мъж от Уотсън е планувано да се изправи пред магистратския съд по отношение на обвиняване за нахлуване след случай през декември 2021 година ".

Лице, прието за отговорно за такова закононарушение, може да получи присъда до две години затвор.

Говорител на полицията в Канбера сподели пред Асошиейтед прес, че не са планувани спомагателни изказвания и че всяка информация по случая евентуално няма да бъде оповестена обществено до правосъдната дата на 2 август.

Говорител на АТП съобщи, че в Асоциацията са наясно с австралийския случай, включващ Ник Кириос, само че " защото правосъдното произвеждане е в ход, би било несвоевременно да се разяснява повече сега ".
 Новак Джокович възропта против късните часове на главните кортове на
Новак Джокович възропта против късните часове на главните кортове на " Уимбълдън "

Не виждам причина за какво да няма по-ранен старт, разяснява сърбинът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР