Ник Джонас и Приянка Чопра отпразнуваха годежа си с пътешествие

...
Ник Джонас и Приянка Чопра отпразнуваха годежа си с пътешествие
Коментари Харесай

Ник Джонас и Приянка Чопра отпразнуваха годежа с ритуал в Индия

Ник Джонас и Приянка Чопра отпразнуваха годежа си с странствуване до Мумбай, Индия.

Влюбените се възползваха от мотива, с цел да срещнат на терен родителите си, като не пропуснаха да изпълнят и няколко обичайни локални традиции за благополучен фамилен живот. Така, те за първи път потвърдиха статуса на връзката си.

Специално за празника, Джонас и Чопра се облякоха в обичайни индийски костюми, като на място дойде и просветител, който благослови годежа им. „ Това е единственият метод, по който можем и желаеме да го създадем – пред фамилията си и пред Бог. Благодарим ви за положителните пожелания! “, написа бъдещата младоженка в обществените мрежи под серия от снимки от събитието.

Припомняме, че артистът и актрисата се сгодиха единствено два месеца, откакто пламна искрата посред им. „ Близките и приятелите на Ник в никакъв случай не са го виждали толкоз благополучен и доста се вълнуват за него. Той приема извънредно съществено връзките си с Приянка “, издаде непосредствен до двойката пред сп. People.

Чопра е следващата по-улегнала дама в листата със забежки на Ник. През януари той имаше къса спекулация с актрисата Деми Мур, която му е по-възрастна от него с три десетилетия. 25-годишният артист е поддържал сантиментални връзки още с Кейт Хъдсън и австралийската изпълнителка Делта Гудрем.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР