Нигерийски трафикант бе заловен в източната част на Франция с

...
Нигерийски трафикант бе заловен в източната част на Франция с
Коментари Харесай

Във Франция задържаха нигерийски трафикант със 79 000 евро в стомаха

Нигерийски трафикант бе хванат в източната част на Франция с 79 000 евро в стомаха и с 13 000 швейцарски франка в облеклата и обувките, съобщи Франс прес, като се базира на известие на френските митнически управляващи.

Нигериецът е бил арестуван по случайност, до момента в който пътувал в градски рейс покрай автобусната гара на Страсбург. Пред митничарите той твърдял, че пребива в Испания и се прехранва като мияч на чинии в ресторант на Балеарските острови.

Кучето на митничарите обаче доловило миризма на канабис по банкнотите, които укривал в облеклата и обувките си нигериецът. Той бил предаден на полицията, която го подложила на рентгенов обзор, при който се открило, че в храносмилателната система на мъжа има 9 презерватива, натъпкани с банкноти. След като той се освободил от тях, се открило, че в презервативите има банкноти от по 200 и 500 евро на обща стойност 79 000 евро.

Нигериецът е упрекнат в пране на пари, идващи от трафик на опиати, и в погрешни изказвания пред данъчните управляващи, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР