Ние водихме разследване срещу този човек, когато бях министър. Той

...
Ние водихме разследване срещу този човек, когато бях министър. Той
Коментари Харесай

Рашков: Отстраниха Нотариуса, защото се уплашиха

" Ние водихме следствие против този човек, когато бях министър. Той е обвързван със среди и в прокуратурата, и в магистратурата, и в съда. Сега го отстраниха, тъй като се уплашиха, че ще разкрие обстоятелства за връзките му с такива среди ".  Този коментар направи в коридорите на Народно събрание някогашният вътрешен министър Бойко Рашков, който сега е народен представител от ПП-ДБ. Страхът от евентуалните разкрития е главната версия за убийството на Мартин Божанов – Нотариуса.
Прочетете още
" Съдия Владислава Цариградска е написала през днешния ден нещо, там има две имена, едното от които в последно време, след измененията в Конституцията в частта за прокуратурата, стартира да размахва пръст - от президента, докъдето реши ", означи многозначително той, само че не отговори на въпрос кого тъкмо засяга.

Убийството в столичния кв. " Горна баня " бе коментирано и от Гроздан Караджов от Има Такъв Народ. При едва държавно управление, нормално това се случва, сбит бе той. А на въпрос дали това е резултат от гангстерска война, той бе безапелационен: " Гангстерска война е, ясно. Мафията в България е ясна. Тя е сраснала с политическата власт сега, обикновено е да има саморазправи. Пак споделям, постоянно, когато е имало слаби държавни управления, се е случва това ", акцентира депутатът.

 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР