Ние трябва да работим с всички партии, които подкрепят кабинета.

...
Ние трябва да работим с всички партии, които подкрепят кабинета.
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Премиерът Денков: Президентът няма право да отказва исканата оставка на председателя на ДАНС

Ние би трябвало да работим с всички партии, които поддържат кабинета. Промените на техните водачи са вътрешни въпроси на партиите. За промени в конституцията, за промени в част от регулаторите ни трябват две трети от гласовете, тази поддръжка търсим. Това съобщи министър председателят в отговор на въпроси на граждани и медии онлайн в страницата на Министерски съвет във Facebook.

Често виждаме изявления на ръководители на други партии и обединения, те вършат гласуванията в Народното събрание една ли не в интерес на ПП-ДБ. Тези промени, закони, са в интерес на българския народ, страна и бизнес. Трябва да спрем да представяме законодателната активност като че ли една партия оказва помощ на друга. Работим за българския народ, безапелационен е той.

Председателят на ДАНС прикрива нарушавания на закона. Тук става дума за доста съществени нарушавания. Отделно, обвързвано е с проявление на политически пристрастия, и то документирани. Мотивите за желаната оставка на ръководителя на ДАНС са доста съществени – три страници претекстове, през днешния ден ще ги публикуваме и всеки може да ги види. Президентът няма право да отхвърля желаната оставка на ръководителя на ДАНС, надвишава пълномощията си. Доводът, че някой желае да овладее службите, е неплатежоспособен. Аз би трябвало да мога да работя с ръководителя на ДАНС, а идващият ръководител ще бъде координиран с президента, тъй че няма по какъв начин да е някой, който не е допустим за, разяснява още министър председателят.

Смятам, че президентът би трябвало да подпише и ще го направи. Ако той не го направи, това значи, че в случай че стане нещо през идващите дни и месеци в областта на националната сигурност, то той ще носи отговорност, добави още той.

Очаквайте детайлности!

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР