Ние сме перфекционисти както в архитектурното проектиране на жилищни сгради,

...
Ние сме перфекционисти както в архитектурното проектиране на жилищни сгради,
Коментари Харесай

Артекс: Нямаме нужда от политически тласък, за да правим бизнес

Ние сме перфекционисти както в архитектурното планиране на жилищни здания, по този начин и в строителния развой като цяло и по тази причина нямаме потребност от политически подтик, с цел да вършим бизнес. Това се споделя в публична позиция на "Артекс Инженеринг ", компанията, чиито жилища са закупени от хора от ГЕРБ, оповестена на уеб страницата на компанията.

Оттам допълват, че името им е било забъркано в непознат медиен сюжет.

Ние градим жилища за потомство напред. Българските политици – някогашни, сегашни и бъдещи, възнамеряват живота ни единствено в границите на своя мандат. И това е огромната разлика сред всеки виновен бизнес и политическата класа, показват още в позицията си.

Публикуваме цялото мнение на компанията:

„ Името на нашата чисто българска строително-инвестиционна компания – „ Артекс Инженеринг АД”, която от 25 години на пазара е синоним на качество, уместност и правда попадна в непознат медиен сюжет.

В хилядите проектирани и издигнати от нас жилища живеят фамилии с разнообразни специалности. За компанията ни в никакъв случай не е било приоритет какво е служебното състояние и политическите пристрастия на клиентите ни. Всеки, който познава нашите планове и механизма на продажби, ще удостовери, че законът и пазарните правила, са тези, които от 25 години държат „ Артекс” в най-светлата част на строителната промишленост.

Ние сме перфекционисти както в архитектурното планиране на жилищни здания, по този начин и в строителния развой като цяло и точно това е разпознаваемият почерк на „ Артекс”.

Именно по тази причина ние нямаме потребност от политически подтик, с цел да вършим бизнес. Един дом, който построява „ Артекс”, е за десетилетия напред, в който да живеят генерации наред. Проектираме и строим като за внуците и правнуците на клиентите си.

За страдание, българските политици – някогашни, сегашни и бъдещи, възнамеряват живота ни единствено в границите на своя мандат. И това е огромната разлика сред всеки виновен бизнес и политическата класа.

В тази връзка „ Артекс” чака да не бъде въвличан в предизборна реторика, тъй като нашият сериозен престиж е единствено на архитектурно-строителния, а не на политическия терен. Ако има подозрение за законността на която и да е направена договорка с клиентите на „ Артекс”, контролните органи могат да ревизират – всички документи са на тяхно разположение.

За „ Артекс” най-важното е всяко семейство, всеки наш клиент да получи дом на естетика, мир и наслада, планиран и издигнат с професионализъм и извънредно качество по международните стандарти от компанията ни. Тогава считаме, че сме изпълнили предоставената ни задача и сме оставили същински почтена следа за богатството на гражданското общество и България”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР