Ние сме много последователни. Още когато стана ясно, че ще

...
Ние сме много последователни. Още когато стана ясно, че ще
Коментари Харесай

Иво Мирчев, Да, България по БТВ: Г-н Гешев е милиционерска калинка на Делян Пеевски

Ние сме доста поредни. Още когато стана ясно, че ще предложат Стоян Мавродиев за началник на ББР, не изложихме своите причини за какво той не би трябвало да бъде назначаван там. Борисов доста добре знае кой е той, той е виновен за замитането на абсурда КТБ.

Това сподели Иво Мирчев от „ Да, България “ по БТВ. Той получи право на отговор, откакто някогашният началник на ББР Стоян Мавродиев назова партията терористична организация. Ето какво сподели той:

Как човек, който е офшорен юрист, е назначен на високи постове. След това ББР по негово време е раздала половин милиарда заеми с рента сред  2 и 4 % на кръга на Движение за права и свободи и 250 млн. лв. персонално на Делян Пеевски. ББР подкрепя българската олигархия. За дребния и междинен бизнес лихвата е 10 %. Сега господин Гешев да си влезе в ролята и да види какво става. Прокуратурата би трябвало да проверява. Гешев е милиционерската калинка на Пеевски. Самият Гешев е конфигуриран от Пеевски в основна прокуратурата. Никъде по света банките за развиване не работят непосредствено с компаниите. Те работят с комерсиалните банки.

Лошо взимане е когато някой не може да си изплати заема. Реалната сума е доста по-малка от тези 75 млн. лв.. Ще се  откри, че на  ББР най-вероятно ще й се наложи да отпише този дълг. Цената няма по какъв начин да е 500 млн. лв.. Не е работа на ББР да дава заем на огромна колекторска компания. Това е работа на комерсиалните банки. Знаете ли, че с тези 75 млн., няколко компании можеха да си получат заплатите. Колекторските компании нямат проблем.  Тази банка е обвързвана с Гергов, тя се е трансформирала в банката на едрия бизнес и олигархията.

В рамките на шегата, той отвърна: Да същинска терористична формация сме. Гешев също сподели, че ние сме терористична формация. Обвини Христо Иванов в хакването на Национална агенция за приходите.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Конт
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР